Kızlar huzursuz bacak sendromu yaşayan ve çözüm önerecek biri var mı magnezyum kullanıyorum ama hiç faydası yok 29 haftayız
Hamileliğin başından beridir çekiyorum malesef sağ üst bacağım hiç uzun süre ayakta kalmama izin vermedi uyuşma iğne batması gibi ağrılar oluştu hep magnezyum kullanmadım hiç dinlenerek geçirdim hep magnezyumlu maden suyu önerdiler ondan da içtim ama kısmen faydası oldu
Hergun 1 tane sade soda içtim ben çok işe yaramisti doktorum tavsiye etmişti hamileliğim boyunca 2 3 kere anca olmuştur bende deneyin isterseniz
Günde 2 tane içiyorum ama yinede faydası yok
Magnezyum içiyorum madensuyu içiyorum faydası yok hiç
Hamileliğimin başından beri çekiyorum fazla ayakta dolandigim zaman daha kotu oluyor o kadar acı verici birseyki anlatamam doğumdan sonra geçiyor 2hamileligimdede yaşadım şimdide yaşıyorum Allah yardımcımız olsun
Yatağın altına lavanta yağı damlarabilirsin veya lavanta sabunu en son çözümü öyle buldum yada yatmadan önce ben bacaklarımı tavuk haşlar gibi haşlıyordum sonra buz gibi su tutup şok etkisi yapıyordum. Yada buz tutuyordum bacaklarıma iyi geliyordu 6 ay böyle yaptım. Özellkle uyuyamadıgım zamanlarda oluyordu deliriyordum
İki hamileliğimde de yaşadım ne magnezyum ne maden suyu.. hiçbirşey ise yaramadı. Bacakkarima buz gibi su tutuyordum. Bazen bandajla buz aküsü bağladım..
Deneyeceğim mutlaka