Ayy ben de ondan korkuyorum durup durup daha şiddetli şekilde başlarsa diye .
Amin amin İnşallah anca doğurursam kurtulucam zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum
Ben test sonucu pozitif gördüğüm an midem bulanmaya başlamıştı stresten şuan 33+3 teyim ama hala bulantı ilaçları içiyorum. Dua et sende hiç olmasın.
10+3 haftalik hamileyim hamilelik belirtilerim yok oldu. Ic bulantilari fazla yasamadim sadece ogurtu seklindeydi gogus ucu sizlamasi da gecti. Kasiklarimda agri falan hic olmadi bu haftalar rahim buyudugu icin kasiklarda batma agri olabilirmis bende hicbisey yok. Boyle olan var mi.
Hamileliğin 2. trimester döneminde çoğu kadında hamilelik belirtilerinin çoğu geçer. Sizde biraz daha erken geçmiş. Kendinizi şanslı sayabilirsiniz
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Filiz bu çok normal bünyeden bünyeye değişiyor canım bende hiç bir şey olmadı kasik ağrısı dışında yerleşme kanaması bile olmadı kokulacak bir şey yok rahat olabilirsin canım
Merhaba @Filiz hoşgeldiniz bence bunların hepsi normal umarım hep boyle rahat ferah hamilelik olur
Arkadaşlar merhaba 6+3 haftalık gebelikte bel ağrısı kaşık ağrısı mide bulantısı tarzı Hiçbir belirti yaşamamak normal mi henüz kese göründü ama bebek görünmedi Beş haftalıkken kontrole gitmiştim yedinci haftayı bekliyorum şu an bebeği görmek için doktorum yedinci haftada gelmemi istedi fakat gebeliğe dahil hiçbir şey hissetmiyorum ve bu benim ikinci gebeliğin ilk gebeliğim hiç böyle olmamıştı Var mı böyle gebelikte hiçbir belirti yaşamadan ilerleyen
Az ama şanslı bir hamilesin. Evet kişiler hüi bir belirti görmeyebiliyor. Her hanilelik kendine özeldir. Yani önceki hamilelikte belirti vardı diye bunda da olacak diye bir şart yok.
Umarım öyledir bu beni biraz korkuttu
Yaşamayabilirsiniz ki umarım bulantı, kusma olmadan geçirirsiniz hamileliğinizi ya da sonra başlayabilir. Benim de her şey iyiyken 7. Haftayla beraber bulantılarım başlamıştı
Genelde erken olduğunu söylüyorlar ilk gebeliğim de ben üç haftalıkken neredeyse çok şiddetli belirtiler vermiştim kıyasladığın zaman bana çok tuhaf geldi o yüzden merak ettim fikirleriniz için teşekkür ederim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru belirti olmadığı için çok şanslısınız
Canım ben de senin gibiydim su an 17. Haftadayim hala hiçbir hamilelik belirtim yok bulantı ağrı koku hassasiyet igrenme aserme faln hicbirsey olmadı. Bebeği de hala hissedemedim hareketini falan. Kontrollerde herşey normal görünüyor Hayırlısı olsun .
O kadar tuhaf ki hiç birşey hissedememem normal mi ?
Hayırlı olsun Kaç haftalıksınız?
4 haftayı bugün bitir di ve ben yeni öğrendim. Teşekkür ederim
Henüz erken hiss etmemeniz normal,ileride tekmelerini fln hiss ediceksiniz
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende hamilelikle ilgili hiç bir belirti yaşamadım normal bu canım