Kizlar benim 6 haftam bitti ama hala bulantı , yorgunluk, koku hassasiyeti ağrı ya da şişkinlik vs hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum. Normal halim neyse öyleyim. Bu yüzden bazen hamile olduğumu unutuyorum sonraki haftalar mi başlar hiç olmayabilir mi benim gibi olan var mıydı.
Hiç belirti olmayadabilir. Eğer belirti olmaz ise bir kurban kesmelisin
Bende 4 haftamda başlamıştı miyde bulantısı. Sen yat kalk dua et miyde bulantın yok diye @Burcu2
İyi bişey böyle olması ama eşim diyor nasıl hamilesin yoksa degilmisin naz falan da yapamıyorum böyle olunca
hahah tadını çıkar derim
Benimde 6+1 olduk bugün ama hiç belirti yok sadece kasik agrisi o da ara ara hafif yani
Kız ne güzel işte şükür namazı kıl
Maşallah maşallah umarım böyle devam eder
Bence sevin
Ayyy nasıl güzel özendim gerçekten ben ilk zamanlarda aşırı yorgunluk hissediyorum uyumaktan başka bi şey yapmıyodum daha sonra mide bulantım başladı hem uyuyamadım hem bi şey yiyemedim su içmeyi özlemiştim o da bitti şimdi mide yanma la uğraşıyorum bakalım daha neler çıkcak
Bendde yeni oğrend gebeligimi 5+2 kasık agrım var ara ara belirtiler 7 hafta gibi daha net basliyor. 3.gebeligim
Benimde yoktu 3.aydan sonra cehennemi yaşadım kusmaktan korkutmak gibi olmasın
@betul hoş geldiniz Hayırlı olsun . Yalnış anlamadıysam 3 cü hamileliğinizmi? Cocuklariniz kaç yaşında
Benim 6. Haftadan sonra belirtilerim şiddetlenmeye başlamıştı
Merhaba @betul hoşgeldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun
Evet 3.gebeliğim hoşbulduk . Biri 8 digeri 5 yaşında
Rabbim esirgesin
Hepimizin evladını inşallah
Rabbim sifani versin inşallah bir an önce rahatsızlıklarınız geçer rahat edip keyfini çıkarırsınız.