Hamilelikte en çok neden tiksindiniz

Kızlar hamilelikte en çok neden tiksindiniz? Ve doğumdan sonra o geçti mi yani yine o tiksindiğiniz yiyeceği yemeği sevmeye başladınız mı?

2 Beğeni

Ben soğandan tiksindim geçti. Koladan tiksindim geçmedi. Sigaradan tiksindim geçer gibi

3 Beğeni

Ben 17 haftaligım ben suan dönerden tiksindim.inllah dogunca bebis gecer

2 Beğeni

Ben ilkinde çekirdekten, ikincisinde de kahveden tiksindim. Daha doğrusu biz koyu kahve içeriz normalde, koyu kahveden tiksindim diyelim. Normal kahve içebiliyordum

1 Beğeni

Ben domatesden tiksindim simdide yiyemiyorum​:blush:

1 Beğeni

Salça yağ bu ikisi yuzunden yapacak yemek bulamıyorum

1 Beğeni

Tavuktan cok tiksindim cok severdim oysaki et yemeğe başaldım yiyordum ama bu kadar fazla değildi :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de tavuk haşlanırken gelen koku var ya ondan çok iğrendim.

2 Beğeni

Onu hiç demiyorum bile tavuğun hiç bir çeşidini yiyemiyorum :frowning:

2 Beğeni

Soğan, sarımsak ve kahve kokusundan ve domates sosundan tiksindim :cry: düzenli tükettiğim şeylerdi de umarım geçer

1 Beğeni

İnşallah ya :sob:

Soğan sarımsak tavuk ve haşlama yumurtadan tiksindim :pensive::pensive: önceden çok sevdiğim yiyeceklerin yüzüne bakamıyorum

2 Beğeni

Soğan,sarımsak,sigara kokusundan tiksindim

2 Beğeni

Soğan .sucuk bunda sadece peynir yiyorum çaydan kahveden bile tiksindim

4 Beğeni

Avakado yiyebilen var mı? Limonla falan karıştıtıyorum ama tiksiniyorum. Şimdi yoğurtun içine dilimleyip yiyebiliyorum. Güzel bir tarifiniz var mı

1 Beğeni

Su dan tiksindim su icemiyorum doya doya cok ozledim doya doya su icmeyi :sob::sob:

3 Beğeni

Cay sogan sucuk hele kokusu sigara 10 haftalik oldum hemem hemen hersey basta bunlar

1 Beğeni

Cinsiyet bellimi bende ayni durumdayim

Ben normalde kavurma ve et urunleri severdim ama şuan tiksiniyorum