Hamilelikte ekşi meyveler

Arkadaşlar şeker testi vermiyorum ama gün içinde ekşi meyveler yersem kan değerim azalmaz mı? tatlı yememeğe dikkat etsem bunun yerine gün içinde 3 4 tane erik yersem kanım düşmez mi?

1 Beğeni

Bu konu hakkında aşırı bilgili olduğum söylenemez ama duydugum kadarıyla cok tatlı yiyen gebeler bunun yanında ekşi de tüketirse seker oranını dengeliyor derler. Ama tabi yediğiniz tatlı miktarı önemli. Ben ilk aylar aşırı tatlı yiyordum sonra bi duraksadı şimdi mesela kiraz, kayısı yiyorum onlar da yeni çıktığı için cok şekerli değil. Yani meyvelerin cok olmuslarini secmezsen hem meyve yersin hem cok tatlıdan uzak durursun diye düşünüyorum :smiling_face: Eger kan hapı kullaniyorsan takviye olarak, kanın düşmez diye düşünüyorum ama tabi uzmana danismakta fayda var

3 Beğeni

evet kan hapı kullanıyorum tatlı da fazla yemiyorum 2 3 günden bir 1 tane kurabiye fln

2 Beğeni

2-3 günde bir kurabiye bir sey degil ben neler yiyordum bi duysan :sweat_smile: yakın zamanda kan tahlili yaptin mi? Orada zaten kan degerin cikar. Açlık sekerin felan. Oradan anlarsin ne yapman gerektiğini. Sonuclarini bizimle paylaşırsan yardimci olurum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

hər ay analizler veriyorum idrar ve parmaktan kan

1 Beğeni

Erik mevsimi geldimi?erigin mevsimi gelmedi diye biliyordum ben ,yanlismi biliyorum.

1 Beğeni

Saat 2:05de na yapıyodun kız uyanık :woozy_face:uyuyamadımmı

Erik mevsimine geldik

Doktorum tatlı meyveler yerine ekşi meyveler yememi istedi
Kan şekerimi dengede tutarmış

1 Beğeni

Ben hic tatlı yemiyorum bilmiyorum niye canim iste miyor

1 Beğeni

evet alça erik kiraz

gece yarıları tualete uyanıyorum sonra uyuyamıyorum​:smile::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ben de tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyor

bundan sonra bize uyku haram​:smile:

1 Beğeni

Aslında sadece test için değil genel itibariyle mayhoş meyveler tercih edilmedi ve zaten şimdi meyveler de doğal olmadığı için dikkat edilmeli aşırı tüketmemek gerekir :neutral_face:

A oylemi :smiley:şimdi karşıma cikmadi meyvacida falan .
Canımda istiyordu hani​:innocent:eriyi normalde de severim

1 Beğeni

Bende uyaniyorum ama telefona girmiyorum,sora uykum kacmasın diye :smiley:saate bakib uyuyorum,ya tuvalete gitmekden nefret ediyorum,yerimden kalkip :crazy_face:gece 2 defa falan

1 Beğeni

@Cansu ben gözümü acmiyorum ki :sweat_smile:gözüm kıyık halde gidiyorum geliyorum :sweat_smile:uyanmayayım diye

1 Beğeni