İkinci gebeliğim ilkinde ictim diye hatırlıyorum ama google yazınca düşük riskini arttirir icilmez diyor kafam karıştı doktora sorsam mi bu saatte de aramak istemiyorum ama boğazım agriyor ayva elma falan da attim icimlne bogazim yumusar diye dusunmustum
Gebelikte ıhlamur çayı içmek genellikle güvenlidir, ancak herhangi bir sağlık durumu veya özel durum söz konusuysa, önce doktorunuzla konuşmanız önemlidir.
Araştırmam bunu diyor ama düşük riskiniz varsa bir şey diyemem. Bence doktorunuzu arayın, ayıp olmaz
Sordum icebilirsin dedi Ben kızımda da içmiştim ama öyle yazılar görünce şaşırdım.
Sevindim, şifa olsun size
İnternete çok bakmamak lazım, internete göre hepimiz kanseriz
Doğru valla baş ağrısının sonu bile ona dayanıyor
Ben her ihtimale karşı içmedim
Bitki çaÿlarini normalde gebelikte tuketmek dogru değil ama dozunu aşmicak sekilde ve acik seyirli bir şekilde içilir sadece düşük riski değil aslinda tansiyon vb gibi şeyleride gebelikte tetikliyo genel bir sağlik problemi soguk alginliği yoksa tuketmiyorum bende şifa olsun sizede
Buna çok güldüm
Teşekkür ederim normalde zaten cay kahve hepsinin tadı kokusu kötü geliyor onları bile içemiyorum ihlamuru da bogazimi yumuşatır fayda olsun diye ictim ama kokusu iyi gelmedi pek midem bi garip oldu
Slm ben 1 aydır çay yerine günlük iki üç bardak ıhlamur içiyorum 7 haftalık hamileyim
Hoşgeldin aramıza. 2 3 bardak fazla değil mi doktorunuza danışınız mı
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Günlük 2-3 bardak da fazla gibi geldi bana İlk 3 ayda bitki çayları çok tüketmemek gerekiyor. Ihlamur zararsız bir bitki çayı ama yine de siz fazla tüketmekten kaçının
Aile sağlık merkezindeki ebe ile görüştüğümde miktarına dikkat etmek gerekiyor 2 bardağı geçmemeli demişti bana
Slm geç oldu ama evt bahsettim çayı bıraktım diye birşey demedi ama sadece kahvaltıda içmeye başladım bendr