Dıslerım cok agrıyor dayanamayıp doktora gıtım kanal tedavısı yapılcak dedı bırcok dişime yapılacak tabı dogumdan sonra ne kadar zaöan sonra yaptırabılırım dıslerımı hıc kanal tedavısı olan varmı aranızda
kac aylik hamilesiniz
25 haftalkk
canim ben gecen ay yaptirdim 4 kanal tedavisi 3 de dis cekildi lokal anesteziyle hicbir sorun olmuyor eger enfeksiyon varsa vucuda dagilirsa bu cocuga dahada zarar dagilmasi icin antibiyotik kullanirsan buda zarar ama lokal anestezi sadece o bolgeyi uyusturuyor yani 1 kutu antibiyotigin yuzde 1 zarari o derece dusuk o yuzden yaptir canim dr gorus ve yaptir derim
5 aylık hamileyken ben de kanal tedavisi olmuştum. 4-5-6. aylarda diş tedavisi yapılabilir
Doktora gıtım abla dedı dogumdan sonra yapılacak cunku benım bı ıkı tame degıl karmasık röntgen cekemedı hamıle oldugu ıcın ama baktı kanal tedavısı olucak dedı ama dogumdan sonra uzun bı ıslem olucakmıs o yuzden dogumdan sonrayı beklıycem malesef agrılarada katlanıcam
6 aylık yapamıycanı soyledı dogum dan sonra bebegın krndıne gelınce yaparız dedı once kanal tedavısı olucam sonra dıs telı taktırıcak cunku dıslerım capraz karmasık bakalım hayırlısı
2.tremesterde yapiliyor sadece ilk 3 ay ve 3 son 3 ay yapilmiyor ama tel falan bunlar özel istek tabiki hamilelikten sonra ama agri sanci varsa acil olarak onlar yapilabiliyor enfeksiyon gibi
Benım son 3 ayım kaldı mayısta dogum
benimde mayista canim
Sonuna dogru abla senınkı basta sondamı kız erkek benımkı kız abla
15 mayis canim insallah erkek
Her doktorun görüşü farklı