Hamilelikte dış fotoğraf çekimi

Merhaba anneler hamilelikte dış fotoğraf çekimi yaptınızmı? Yapanlar öyle kıyafet nerden buldunuz? Fotoğrafçılarda genelde çok açık elbiseler var açık olmama rağmen o kadar açık hiç giyinemem.

Birde benim karnım çok ufak hem eşim hem ben çekim yapmayı çok istiyoruz ama geçen eşim senin karnın küçücük fotoğrafta görünmez bile dedi​:joy::joy: acaba fikri olan yardımcı olabilrimi karnım küçük diye fotoğrafta belli olur umarım. Çekimler 28 hafta ile 32 haftalar arası yapılıyor ben şu an 26+2 haftalık hemileyim. Çekim için çoğu fotoğrafçı en az 2 hafta önceden rezervasyon istiyor

2 Beğeni
  1. Haftada benimde karnim kucuktu bayagi 32 de falan ama buyumeye baslamisti :blush: isterseniz 32. Haftada yaptirabilirsiniz
2 Beğeni

Karnınız küçükse 32 haftayı geçsede sorun olmaz bence onlar elbiseler uysun diye ve karın belli olsun diye o haftalsrı söylüyordur muhtemelen. Elbiseleri kiralsyan yerler oluyormuş aslında o siteleri araştırıp bakabilirsiniz

2 Beğeni

Dar bir elbise giyersen illa ki karnın belli olur :joy: Biraz da oynasın fotoğrafçı fotoğrafla :joy::rofl:

2 Beğeni

Ben daha önce yaptırmadım ama @Esved yapmıştı. Deneyimini paylaşmak ister misin :innocent:

1 Beğeni

Benimde karnım çok küçüktü 34. Haftamda yapabildim çekimi ( anca tarih bulmuştum ) Zaten karnın 30. Haftadan sonra hızlı büyümeye başlıyor belli olur fotoğraflarda

Ben elbiseleri fotoğraf çekildiğim yerden giydim. Ekstra kendim bir tane pembe elbise götürdüm paket içeriği böyleydi , her pakette bu imkan olmuyor tabii.

Bu tarz elbiseler çok pahalı kendin almaya kalkarsan çok para verirsin bi de daha sonra nerde giyiceksin​:woman_shrugging:t3: aslında en iyisi fotoğrafçının elindeki elbiseleri değerlendirmek. Ekstra tül falan kestirip belki açık olan yerleri kapatabilirsin

Örnek olması açısından fotoğrafları ekliyorum

13 Beğeni

Ay bayıldım sana maşallah çok teşekkür ederim ben biraz araştırayım

3 Beğeni

Çok sağolun kızalar @Giz9435 @Glsh887 @NURAN @Cansu @Esved

3 Beğeni

Arkadaşım :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: çok güzel çıkmışsın maşallah sana

2 Beğeni

Sağol canım benim :heart::heart:

1 Beğeni

Sağol canım benimm​:heart::heart::heart:

2 Beğeni

Bizde böyle yaptırdık 35.haftada :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse:

5 Beğeni

Yaaa çok güzel olmuş ama bunlaarrr :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse:

Çok güzelsiniz maşallah :smiling_face_with_three_hearts: @Duyguu1

1 Beğeni

Sagol kuzum teşekkür ederiz :heartpulse::heartpulse::heartpulse:

Duyguu yeni gördüm çok tatlı olmuşsun çok güzel çıkmışsınız maşallah :cherry_blossom::smiling_face:

1 Beğeni

Sagol kuzum​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni