Merhaba arkadaslar İlk gebeligimde 58 kalmistim 75 kilo ile doguma gittim dogum sonu 72 kiloydum .fakat kiloyu tekrar vermem 5 seneyi buldu suan yine gebeyim 56 kilo ile kaldim suan 4. Aya girecegim 59 kilo oldum tok.demem suki ben cok kilo aliyorum asiri tuzlu tuketiyorum dogumda cok kilo almamak icin neler yapmaliyim evde oldugum icin surekli hareketlerimde kisitli yuruyus vs yapamiyorum alt bolgeden cok aliyorum kiloyu sizin oneriniz nedir?
86 kiloda hamile kalmış biri olarak sanırım benim fikir vermem çok doğru olmaz
Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Tuzlu tüketim konusunda azalt hatta bırakabilirsen oda iyi olur. Tuz ödem yapıyor diye biliyorum bu senin içinde bebe içinde iyi değildir zannımca. Elçin Demirel videolarına göz atabilirsin yormayan ve keyifli oluyor hareketleri
Bende kelin ilacı olsa başına sürer demek istiyorum aynı konudan muzdaribim . 74 kilo ile hamile kaldım 70 kadar düştüm 75 kiloyum çok bi kilo almadım ama yeni yeni iştahım açılıyor ve buna bağlı olarak vücudumun belli bölgelerinde çatlak oluşumlarım başladı daha bu kadarcık kilodan. bende 21 haftalığım uygulamaya göre ve senin gibi tuzsuz yemekten hiç keyif almıyorum elim hep tuzluk arıyor. Tuz çok ödem yapıyormuş anne adayları için. Tek dikkat ettiğim şey bol su içmeye özen gösteriyorum.
Tuzsuz yiyemiyorum isteilla tuzluyorum
Canım bende sona yaklaştım hamileliğimde ama öncesinde zayıf ince kemikli olmama rağmen 50 kiloyla hamile kaldım diyebilirim.
Hamileliğe hazırlanıyorum diye 47 den 50 ye çıkmıştım.
Şuan 63 kiloyum muhtemelen 65 ile bitiricem.
Yani sınır kiloyla bitiricem maalesef.
15 kilo oluyor senin benimde ayni heralde ama ben 58 kalmistim 75 bitmisti
Tabi bir de şuan 33+5 iz. İyice iştahım açıldı. Geçen ay 1 ayda 3 kilo aldım işte fazlaydı baya.
Ki ben ekmek tüketmiyorum, paketlenmiş gıda tüketmiyorum. Sucuk bile yemiyorum, gazlı içecek de . Benim biraz sigarayı bırakınca ekstra iştahım açıldı. Gebelikte sigarayı birden kesmiş olunca işte böyle oldu.
Tuzlu yemeyin, ekmeği kesin. Dengeli beslenme örneklerine bakıp beslenmenizi düzeltin
Oğlumda 28 kilo almıştım… şu anda 24 haftalık hamileyim ve yaklaşık 8 kilo aldım. Geri veririm umuduyla çok takmıyorum. Çünkü oğlum doğduktan sonra 14 ay içinde 35 kilo verdim. Kesinlikle diyet yapmadım. Çünkü diyet fikri beni aciktiriyor
Bende ayni biraktim belkide o yuzden gebeligimi ogrenince biraktim
Ben 5 seneye zor verdim ben hizli alip cok gec verenlerdenim
Ya dikkatte ediyorum, ekmek tuz şeker tüketmemeye harekette ediyorum. Yürüyorum da ama 28 de gittim 32. Haftaya kadar 3 kilo almışım .
Ben cok sk yiyorum iki saat arayla avikiyorum en fazla uc suan 4. Aya girdim ama bulantilarda tetikliyor heralde surekli midem kaziniyor insallah cok almam hepinize tskr ederim
Hatta o kadar çok zayıfladım ki bu sefer doktor desteğiyle kilo almak zorunda kalmıştım
Darisi başima ozaman
İnşallah
Ben de aksine kilo almaya çalışıyorum ben nasıl alabilirim 50 kilo ile kaldım sadece 5 kilo almışım o da zorla yani hastalık riskli durumlar derken hiç kendimi toplayamadim