Hamilelikte cinsellik

Merhaba, 5 aylık gebeyim. Ancak eşimle 5 ay cinsel hayatımız olmadı. Şimdi ise cinsellik yaşamak istiyoruz ama birleşme sırasında diken batması gibi bir his oluyor ve canım çok acıyor. En son denediğimizde canım çok acıdığı için ağladım. Bu durumu yaşayan kimse var mı? Ne yapmak gerekir?

9 aydır cinsel ilişki yaşamayan ben​:zipper_mouth_face: enfeksion ola bilir sizde , idrarda yanma fln yaşıyomusunuz?

@Deniz1 hoş geldin​:cherry_blossom: Tonusum yüksek çıktı diye hamilelikden beri Ben 1 hafta bazen 10 gun mesafeyle yapiyorum ve dedigin şeyin aynisi bende oluyor sanki ilk dugun gecesinden bile cok acitiyor.

Ama nasıl soyleyeyim şimdi bilemedim. Girdikden sonra ayni aciyi vermiyor.sadece girene kadar oyle diken batma gibi hiss ediliyor. Dedigin durumu ben yaşıyorum. Buda geç gec olmasindan kaynakli bir sey bence.

Birde erkek organı kuru olmamalı.

İdrar da yanma olmuyor. Ama gebeliğin ilk üç ayindayken mantar enfeksiyonu çıkmıştı. O yüzden uzak durmustuk. Enfeksiyon yüzünden olabilir mi? @N13

Bende ilk öyle düşünmüştüm ama birleşme süresince o batma hissi geçmiyor. Ağladığım için eşimde uzak duruyor. @Sevane

Biliyorum batma hissi devam ediyor az az. Ama biraz dişini sıkarsan gectigini goreceksin. Ve açık konuşayım (eşin geç boşalmasa sen o acıyı cok cekmiş olmazsın canım)

Mesela ben eşkme lütfen gec olmasın diyorum tamam diyor . Cabuk olacagini bilip agriyi hiss etmemiş gibi sıkıyorum kendimi. Sende oyle dene zad canım @Deniz1

Doktorunuza danıştınız mı ?

Bende oluyor oda cok olmuyorsun ondan banda doktor yasaklamisdi ondan dolayodi

Bizde 11 haftalıkken falan zorlanmadigim halde çok az pembemsi bı kanama yaşamıştım tahriş olmuş çok şükür bı sorun olmadı ama korkumdan ben istemedim 1 ayı geçmiş yani ilk defa bu kadar uzun sürdüğü için galiba dün çok zorlandım eşimi kırmak istemedim ama olmadı yani afederseniz dediğiniz gibi acıdı batma gibi oldu ben şöyle düşünüyorum büyük bı ihtimal rahim daraldı benim ilk evlendiğim sıra gibi sanki hiç yapmamisiz gibi acı hissettim

Merhaba hoşgeldiniz :bouquet: hamilelikte genital bölge çok hassas oluyor. Kuruluk da fazla olduysa acıması normal. Doktorunuz izin verirse biraz kayganlaştırıcı yardımı almak rahatlatıcaktır. İnterntte hep hamilelikte haz duygusunuz fazla olduğunu okuduk ama gerçekler acı :pleading_face:

Enfeksiyon tamamen geçmediyse ola bilir , arkadaşımızın dediği gibi tonusdan da ola bilir karın sertleşiyor kasıkda ara sıra ağrılar oluyor tonus deniyor buna da

Annelik iç güdüsü olarak ben de hep bir korku var ya bebişe bir şey olursa diye hiç yapmak istemiyorum. :sleepy:

Şehir dışında olduğum için doktoruma gorunemedim. Ama yarın tekrar bir enfeksiyon testi yaptırıp ona göre doktora danisirim. Enfeksiyon aklıma hiç gelmemişti. Uzun süre ara verme ve kuruluktan kaynaklıdır umarım. Engeksiyonla uğraşmak çok sıkıntı. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :pray::pray::pray:

Benim ilk gebeliğim dediğiniz gibi ilk ogrendigimde bende yaklasmiyordum sonra enfeksiyon çıktı yaklasamadik derken uzun zaman geçince daha zor oluyor. O yüzden cinsellik konusunda doktora danışarak hareket etmekte fayda varmış ben bunu bu şekilde deneyimlemis oldum.

En son bende de biraz enfeksiyon çıktı tek doz ilaç verdi bol su iç dedi bakalım inşallah geçmiştir. Çok sık tuvalate gidiyorum en başından beri :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Evet istek daha fazla bende eşim bu sefer korkuyo yanaşmıyor bebeğe birşey olcak diye korkuyor :laughing:

Güzel anneler merhaba,

İlk gebeliğim olduğu için size de danışmak istedim. Araştırdım ama yine de bi korku oluştu. 35+2 deyiz. Bu haftalar birlikte olmakta bir sakınca olur mu

bende bunu merak ediyordum kenarda durayim bnde ogreneyim​:blush:

Hyr bence olmaz hatta rahatlamış olursunuz. Tabi sert bir ilişki olmaması daha iyidir :sweat_smile::sweat_smile: