Hamilelikte Cinsel iliski

38 haftalık gebelikte ilişki yaşanabilir mi acaba

Yani yapabilecek gücün varsa yap ilerleyen zamanlarda yapamicaksin çünkü :sweat_smile: biz şuan mesela ölümüne kanka modundayiz. Eğer bebeğin yerlesmesinde bir sorun yoksa plasentanda falan doktorlar sorun görmüyor. Canın cekmiyorsa da eşine söyle bu durumu abartmasin yani. Ağrım var falan da geçiştir. Ah ben ne bahaneler ürettim :sweat_smile::joy: Allah affetsin.

3 Beğeni

İlk doğumun mu olacak acaba?

Evet ilk doğumum. 38 haftalık derken 37+4 işte

Haftası önemli değil ben ilk dogumumda doğuma gidene kadar yapmıştım 39+4 de doğum yaptım. Vajinal bir problemin yoksa ağrı vs hiç korkma devam :sweat_smile: benim ilk dogumum sezeryan şuanda 36+3 hamileyim çok ağrım var mesela yapamıyorum ondan sordum. Sperm doğumu tetikleyebiliyormus ama bilgin olsun. Ona göre önlem alırsınız :hugs:

Ben de dün kontrole gittim doktoruma sormayı unuttum ilk gebeliğim oldugu icin de pek bilgim yok

Herşey yolunda ise eğer bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bende 10 haftalık hamileyim ve hiç dikkat etmedik doktorumda kısıtlama koymadı koysaydı söylerdi bence. Kendinizi rahat hissettiğiniz sürece bir sorun yoktur ben eşime hayır demeyi de sevmem o da beni öyle sürekli zorlamaz bence çift olarak herkes kendi karar verebilmeli burda bayanlar önermiyorum dese de bence boş

2 Beğeni

Vahh benim garibim kocam 13 haftadır tık yok bizde düşük riskinden dolayı :joy:

1 Beğeni

Makina mısınız bıkmak bilmez miziniz

1 Beğeni

Valla pazar günü doğum yapıcam normalde bize yasak koymuştu bişey olur falan diye 29 dan snra ama arada oldu hatta 35 ve 37. Haftadada oldu yalan yok kafama takmadım fazla zorlanmadan yaptık yapmadk dersem yalan olur eşime de yazık :see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Canım doktor size söylemiştir muhtemelen. Bizim kalp atışını duyana kadar yasak demişti. Kalp atışını duyduktan sonra biz sormadan ilişkiye girebilirsiniz sorun yok demişti. 28 haftadayım. Doktorum yasak demediği sürece sorun olduğunu düşünmüyorum. Ya da zorlama veya kasilmadan kanaman vs. Geliirse zaten doktor yasaklar . Yani doktorun en doğrusunu bilecektir :innocent:

Saglik sorunun yoksa. Hersey yolundaysa sorun olmaz. Hatta bebegin gelmesini saglar

Dr sordum risk yok dedi

Canım o zaman eşin ve sen bu durumdan memnunsanız istersen hiç kafanı bulandırma… Sonuç da cinsellik de olması gereken bir durum ve bir sağlık sorunu yoksa sadece eşleri ilgilendirir bence… Ama sen yazında eşim her gün ilişki istiyor ve yapmak zorunda kalıyorum yazınca doğal olarak herkes biraz tepki verdi… Bu durumu konuşup rahatsızlığını dile getirirssn senin pisikolojin açısından daha iyi olacak sanki.:wink:

38 haftalık olacağım bu zaman kadar toplasan 4 defa anca yaptık oda korkarak tabi doktorum yasaklıyordu bize ilişkiyi ama şuan yasak yok ama eşim korkuyor ilişkiye girmeye bizde devre olduk artık bazen sakıncalı olabiliyor düşük riskine dahi yol açabiliyor bence dikkat edilmesi gereken bir konu zamanında tedbirini almazsan pişman olacağın sonuçlar yaşamazsn

1 Beğeni

Benim doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi bizde hiç kısıtlamadık doğrusu şu an 38 +3 günlük hamileyim korunmasiz iliski yasadigimda sancilarim oluyor iki üç gün araliksiz yapsak dogar herhalde diger iki doğumum da hep iliski sonrasi olmustu bence suni sanci almaktan iyidir diye düşünüyorum :grin:

1 Beğeni

Kesinlille katılıyorum hem normal doğumu kolaylaştırıyor bende 38+3 günlüğüm. Ne gibi şeyler yaşıyorsunuz sancıdan başka bir belirti var mı?

Dogum sancısıydı gelip gidiyordu belimden kasıklarima dogru yayiliyordu sanci sıcak dus aldim biraz yürüdüm 2 saat falan sürdü tamam bu sabaha dogar dedim ama sonra geçti 2 3 gün üst üste korunmasiz ilişki yaşasam sanki olucak gibi geliyor yarin kontrolüm var ayni bu şekilde doktora soracagim bakim ne diycek

1 Beğeni

Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

1 Beğeni