Herkese merhaba. Hamilelikte 27. Haftamdayım. İlk haftadan itibaren sağolsun tuvalet,banyo temizliğini eşim yaptı. Fakat işlerinin yoğunluğundan dolayı cok sık yapamıyor. Ben de biraz titiz olduğum için dayanamıyorum. Acaba arada ben yıkasam çamaşır suyuyla maske takarak sıkıntı olur mu?
Bence sakıncalı. Ben iki hamileliğimde de ağır kokulu temizlik ürünlerini eve sokmadım
Çok rahatsız oluyorsa klorsuz olanları çıktı, birde WC köpüğü var inan çamaşır suyundan daha temiz yapıyor. TLC de bı program vardı, onlar çamaşır suyu ile temizleyip bakteri ölçümü yaptı sonra WC temizleme köpüğü ile temizleyip ölçüm yaptı kopukte daha temiz sonuç elde edildi. Bu arada ben fırçaya ve WC ye kaynar su döküyorum. İçim daha rahat ediyor
Ben çok sık kullanıyorum çamaşır suyu domol asperox cs filan 31.haftamdayım bi zarsrı olacağını düşünmemiştim hiç.
Çamaşır suyu sakıncalıymış bununla ilgili bi blog yazısı vardı hemen bulayım
Çamaşır suyu felan sakıncalı ama ben kullandım kullanıyorum çok şükür bi şeyde olmadı ama tuvalet banyoyu eşimin eli değmediği zamanlar ben asperox mavi güçle yıkıyorum
Çamaşır suyunu solumak gebe olmayan birine bile zararlı canım . Beni kokusu bayiltabiliyor evimde yok bile
Çok hassassınız o zamaan ben kullanmak zorunda hissediyorum yoksa burnuma her şey kokuyor
Ben bunlari bilmiyordum az önce bulasiklari camasir suyuna bastim bisi olur mu ki bidaha yapmam zaten tedirgin oldum
Gidayla temas eden hicbir sey, hicbir zaman camasir suyuyla temizlenmemeli. Sadece hamilelik donemi icin değil.