Hamilelikte burun Tıkanıklığı

Sprey kullanıyorum hemen geçiyor ama tekrar başlıyor gün içinde 2 kere sprey kullanıyorum, özellikle sabahları tıkanıklığa uyanıyorum​:disappointed:

Burun bandi deneyin 8 10 saat suresi var belki ise yarar

Kalıcı çözüm istiyorum bida tıkanmasın​:smile::smile:

Böyle nezle gibi bir şey oldum burun tıkanıklığı akıntısı kaşıntısı hapşırık var afedersiniz balgam var boğazda hassasiyet var hamilelikle alakalı bir şeymidir sizce sizde de oluyor mu 26 haftalığım

Bende de oluyor canım özellikle gece tıkanıyor burnum ama diğer şikayetler yok

Burun tıkanıklığı bendede var ama klima ve pervanelerden olduğunu düşünüyorum

Burun tıkanıklığı ve balgam sorunu yaşayan var mı

Bende vardı canım tıkanıklıktan uyuyamıyordum geçti ama boğazımda arasıra ağrı oluyor havalardan mı yoksa salgın mı var gebelikten mi bilmiyorum

1 Beğeni

Balgam değil ama burun tıkanıklığım var canım yaklaşık ıkı aydır devam ediyor cok zorlandığım zamanlarda eczaneden okyanus suyu almıştım onu sıkıyorum ama anlık etkı gösteriyo sonra daha fena tıkanıyo bırde benim burnum ameliyatlı olduğu için de tedirgin oluyorum ya hep böyle kalırsa diye inş’ALLAH geçer hemen çünkü tıkanıklık zor

1 Beğeni

Bende de var 35. Haftamdayım Şuan . Uzun suredır yaşıyorum . Gecelerı hiç uyuyamıyorummmm

Hava nemlendirici kullanmamı önermıstı doktor kullanmadım ama hiç

1 Beğeni

Bende anlayamıyorum

İnşallah geçer

Bir sorayim eczaneye bende

1 Beğeni

İnşallah canım

Benimde yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklığı üst üste hapşırık var yastığa başımı koyduğumda nefesim gidiyor sabaha kadar ağzım açık kalıyor çok zor bir durum inşallah geçer 28 haftalık oldum bu ara zaten nefes darlığım kalp çarpıntım oluyor

Kizlar 26 haftalık hamileyim fakat uzun zamandır burnumdan kolay kolay istediğim gibi nefes alamıyorum tuz su ile temizliyorum fakat yine kilolu biri değilim vücudumda da ödemde yok :neutral_face:

Hamilelikte burun tıkanıklığı normalmiş. Benimde uzun süredir tıklaı

@Nrcn merhaba​:rose: Hamilelik sırasında burun tıkanıklığı yaşamak oldukça yaygın bir durumdur. Bu durum, hamilelikte artan östrojen seviyeleri nedeniyle burun mukozasının şişmesi ve daha fazla mukus üretmesiyle ilişkilidir. Ayrıca, hamilelikte kan hacminin artması da burun damarlarının genişlemesine ve tıkanıklığa neden olabilir. Özellikle kış aylarında iç mekanlardaki hava kuruyabilir. Nemlendirici kullanmak, burun pasajlarını nemli tutmaya yardımcı olabilir. Bol sıvı Tüket vücudunuzun nemli kalması, mukusun incelmesine ve burun tıkanıklığının azalmasına yardımcı olabilir.Başını hafifçe yüksekte tutmak, burun tıkanıklığını azaltabilir ve daha rahat nefes almana yardımcı olabilir.Sıcak su buharı solumak, burun pasajlarını açmaya yardımcı olabilir. Bunu bir kase sıcak suyun üzerine eğilip başını bir havluyla örterek yapabilirsin.

4 Beğeni

Bende daha dün bunun şikayetinden bahsetmiştim bende de çok yoğun şekilde burun tıkanıklığı var gece ağzım açık uyuyorum resmen zorluyor bu durum beni ama altta yorumlarsa Hatice hanım çok güzel yorumlamış onunda tavsiyelerini uygulayacağım belki faydasını görürüm :slightly_smiling_face:

3 Beğeni