Kızlar daha önce bıldırcın yumurtası tükettiniz mi ?
Faydası çok deniliyor ya hep. Gebelikte tüketilebilen bir yumurta mı ?
Tüketen var mı aramızda ?
Dün eşim kızım için almıştı yine. Rüya’ya biz bıldırcın yumurtası yediriyoruz genelde. Benim de aklıma takıldı bu sabah. Acaba hamileler de tüketebilir mi falan diye. Cevaplarınızı bekliyorum
Eşim de kızıma çiğ içirmek istedi de ben izin vermedim. İçime sinmedi ne bileyim, ben görüntüsünden de pek hoşlanmıyorum Bir de çocuğa çiğ içirmek ne bileyim. Aslında çiğ içirmek daha faydalıymış dediğin gibi ama benim içime sinmedi yaa. Eşim çocukken çok içmiş çiğ şekilde, benim midem almaz yaa
Valla bana küçükken çok yedirdiler faydalı gelişimi sağlıyor filan diye ama biraz bünyeyle alakalı gibi bence gelişim için o ladar yememe rağmen 23 yaşlarında hala 36 kiloydum. 28 de evlendim zar zor 40 olmuştum evlenmeden öncesinde.
@Cansu Haşlayarak yediriyorum ben kızıma valla. Kabuğu da sert bir yumurta. Bana biraz daha sassı geldi kokusu. Belki de bu yumurtaya karşı önyargılı olduğum için öyle gelmiştir Zaten her gün yedirmemek ve yememek gerekiyor. Bir gün arayla yedirmek gerekiyor. Vitaminler yönünden bayağı zengin normal yumurtaya göre. Alerji oranı da yüksek olduğu için çocuklara 3-4 yaşından önce verilmemeli zaten Tariflerine hiç bakmadım valla