Hamilelikte bebegin acıkması

Geceler uyudugumuzda sabaha kadar bebeklerimiz acıkıyor bunu herkes bilir.peki icinizde endişe eden anne varmı?yani sabaha kadar tam 7 8 saat bebek ac kaliyor , ben endişe ediyorum peki siz ?bu normal bir durummu?yoksa degilmi.
Çünki gün içinde bebek ac kalmasin diye biseyler yiyoruz rahatliyoruz ki tok artık.
1 saatdan 2 saatdan bir .
Ama geceler uyuyup 8 saat bebek ac kaliyor .
Sizlər ne dusunuyorsunuz merak ediyorum.ve cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Çünki endişe etdigim bir durum .

1 Beğeni

Bence acıkmıyordur. Zaten besin depomuz da dolu. Bebeğe gün içinde yediklerimiz yetiyordur.
Aksi durum olsa derste hocalar, doktorlar gece uyanıp yemek yiyin derdi.
Ben 9dan sonra acıksam da bir şey yemiyorum. Çok çok acıkırsam azıcık meyve yiyiyorum. Bize yetiyor

4 Beğeni

Değişikmiş:face_with_diagonal_mouth:

1 Beğeni

Endişe edilecek bir durum yok çünkü anne karnında bebeğin aç kalması söz konusu değil. 1 gün boyunca hiçbir şey yenilmese bile bebek açlık hissetmez çünkü bebekler amnion sıvısından da beslenebiliyor. Aç kalındığında bebek de aç kalmaz, sadece vitaminlerden yararlanamaz. O yüzden gece bebekler acıkmaz

2 Beğeni

Ben pek bir şey yiyemiyordum mide bulantımdan dolayı. Kan değerim çok düşmüştü. Doktorum bana sen bir şey yemezsen çocuk kemiklerini bile sömürür alacağını alır olan sana olur. Onlara depolarımız bile yeter demişti.

4 Beğeni

Ama ben kendimi ac hiss ediyorum geceler uyudugumda uynadigimda neden?bebeginde ac oldugunu saniyorum o an endişe ediyorum

1 Beğeni

Eşimde bana hep oyle diyor,bebek kandan besleniyor zaten yedikleri o kanına gidiyormordsn besleniyor sen aciksan bile o kendini doyuracak bir şey buluyor diyor.
Ne bileyim ben endişe etmişim.:innocent:

2 Beğeni

Gece uyandığımda ben de kendimi aç hissediyorum bazen ama bebek acıktığı için değil o durum. Bebek bizden beslendiği için acıkıyoruz

2 Beğeni

Evet eşimde oyle soyledi ama yinede tam emin olmakcin size sordum​:innocent:

2 Beğeni

İyi yaptın canım, ilk gebeliğimde ben de bebek aç kalır sanıyordum ilk zamanlarda :blush:

1 Beğeni