Hamilelikte bebeğe nasıl kilo aldırılır?

Orijinali burada yayınlandı: Hamilelikte bebeğe nasıl kilo aldırılır? | Hamilelik Blog
Hamilelikte bebeğe nasıl kilo aldırılır? Hamilelikte bebeğe kilo aldıran yiyecekler nelerdir?

6 Beğeni

Haftasına göre ağırlık bölümündeki rakamları anlamadım.
Bebeğim haftasına göre ilerlesin istiyorum ama 2 hafta önden gidiyor. O kadar da ev sıkımı portakal suyunu vs besinleri ya kestim ya da dikkatli tüketiyorum. Ona rağmen yine de önde ilerliyor. Şimdi bi sıkıntı teşkil etmiyor ama doğum yaklaştığı zamanlarda kilosunun yüksekliği bana dezavantajlı olacak.
Dedemiz 3700 gramdan düşük kiloyu kabul etmiyormuş :rofl::rofl::rofl:
3700 bile benim için yüksek sınır. Detaylı ultrason doktoru bile çok dedi.
Büyükler söz dinlemiyor

1 Beğeni

Dediğin gibi bebek çok kilolu olursa ayrı bir sorun oluşturur. Normal doğum yapabilecek bir kadın gereksiz operasyona girebilir. Her zaman dengeli ve orantılı olmak gerek.

1 Beğeni

@Elüf Yukarıdaki yazıda bebeğin gelişimini, kilosunu arttıran besinler yazıyor. Bunun da senin için faydası olabilir :innocent:

1 Beğeni

@İlknur ihtiyacın yok ama belki ek bir bilgi almak istersen bu yazıların faydası olabilir

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım :smiling_face:

1 Beğeni

benim doktorum bana bebeği fazla büyütme demişti​:smile: makarna hastasıyım hem ben 4 aylıkken bebeğim 5 kilo almıştım bana devlette doktorum fazla kilo aldırma bebeğe demişti doğumdan sonra vagina genişliyormuş toparlamak zormuş matka deniyo bizde o şeye tam olarak adını bilmiyorum türkçede

2 Beğeni

@Zeyce burda detaylı bilgi var

1 Beğeni

@baby_ugur

1 Beğeni

İnceleyeyim bir tesekkurler​:two_hearts:

1 Beğeni

@Özlem 🫛🫚:chestnut:

1 Beğeni

@Zerrinirrez burası ilginizi çekebilir :rose:

1 Beğeni