Ya kızlar bacak kramplar benim canımı çok yakmaya başladı ya 30 haftalık hamileyim yaa
Geçmiş olsun doktor magnesyum verdi mi
Benim çok yoruldugum bir gün ve ya çok yürüdüğüm bir gün olunca gece kramp girebiliyor. Eşime söylüyorum kalkıp kramp giren yeri ovuyor. Beni o kadar etkilemiyor, ama siz yine de doktorunuza söyleyin. Geçmiş olsun
Bende 18 haftamda oluyordu oluyordum acidan eşim ovuyordu sagolsun ama ovup birakdikdan sonra yine aynı haline geri donuyordu.cok kötü bir durum hstırladım birden o gunlerimi
Ama sende 30 hafta və neden olduğu için fikrim yok canim
bende de 20 haftaya kadar sürdü bacak ağrılarım belim fln şimdi ara sıra oluyor
günde yarım saat yürümek iyi gelir çok fazla kendini yorma ben biraz yürüyünce iyi geliyordu ağrılarıma
Evet verdi ama aynı kramplar deli ediyor ya
Bugün evden çıkmaya korkuyorum yatıyorum suan
korkma canım kendini korkutup endişelenme bebek senden yediği için bedenimiz zayf düşüyor o yüzden bacak ağrılarımız belde fln aörılar ola biliyor normal sen beyaz ürünler fazla tüket gün içinde peynir yogurt fln vitamin faydalı
Gece 4 te sol bacağımda krampla uyandım çok kötüydü baldırdan ayak bileğime kadar kasıldı baya sürdü hemen geçmedi magnezyum da kullanıyorum aslında
Bende de çok oluyordu. Doğumdan sonra da bir süre devam etti. Çok iyi anlıyorum seni
Normalde de kramp çok olur bende doktor erkenden başladı o yüzden ilaca inşallah böyle olmaz bir daha aklım gitti
evet bende de doğumdan sonra devam etti ediyor da çok kötü birşey.Beyaz yiyecekler tüketmemi önerdi doktorum azaldı ağrılarım eskisinden
Geçmiş olsun arkadaşlar benimde onunla başım dertte ben şuan şöyle bir çözüm buldum beni rahatlatan magnezyum parol ağrı kremleri denedim ama hiç bir fayda vermedi malesef uyurken birden o ağrıyla uyanmak çok kötü benim önce bu kadar çok agirmiyordu ama şimdi önce ağrı ile başlıyor daha sonra kramp giriyor gece Sbile olsa ben sıcak su ve kalın tuz ile ayağımı ovuyorum bir teyzenin tavsiyesi bir avuç kalın tuz birde sıcak suyu açıyorum ayagimi sıcak suyla islatiyorum daha sonra elime aldığım tuzu kramp giren yere ovdurarak sürüyorum tekrar sıcak suyla ovuyorum ağrı öyle kesiliyor yani tabi ertesi gün tekrar ağrı oluyor malesefki ama ben bunu denedim iyi geldi belki sizede bir faydası olur inşallah