Kızlar sizde oluyormu bacak arası ağrısı kasık değil bacak aram çok ağrıyor 33+2 haftalığım
Bugün bende de başladı 37+1 günlüğüz artık yükümüz bacaklarımizda ondsn herhalde
Galiba gece çok ağrıyor özellikle
Ben daha 17.haftadayim ona rağmen bacak aram sızlıyor bıçak kesigi gibi dün acile gittim birşey demediler normal karşılıyorlar sadece bana idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıktı tek kullanımlık toz verdi onu içtim ama geçmedi hala sanirim bebek büyüdüğü için
Bende 19 haftayim benimde oyle agrim var . Anlamadim yani neden
Bende 17 haftalıkken kullandım o tozdan bebek büyüdüğü için baskı yapıyor sağlıkla gelsinler geçici çok şükür
Bebek baskı yapıyor, ondan oluyor
Tozu kullandığınizda kaç saat idrara cikmadiniz? Ben 4 saat dayanabildim ise yaradimo bilmiyorum.Ama acı hala var cuma doktora gidicem soyliycem bakalim
Yatmadan önce içtim
Ben yastık koyuyorum öyle rahat oluyor
Bende hamile minderi kullanıyorum u şeklinde olan da ama pek bı fayda etmiyor yine
Ben sosyal medyada bi prof. Videosunda bilgi edindim 2. Trimester ve sonrasında normalmiş bu ağrı vajinanın tepkisiymiş çeşitli bölgeler arasında bacak arası bel gibi bölgeler vardı nedeni bebeğin tutunmasından kaynaklı gelişmesine tepki göstermesiymiş.
Ben kırlent koyuyorum çok rahat ettim valla