Dün akşamdan bu yana başım ağrıyor parol aldım ama kullanmaya da cesaret edemiyorum bebeğe bişey olur diye siz kullanıyor musunuz?
kuzum akil vermek gibi olmasin 1 saat once geldim doktordan parol yazdi bana agri kesici 16 haftalik hamileyim ben yinede doktoruna sor
Hamilelikte kullanılabilen tek ağrı kesici parol. İlk 3 ay çok baş ağrısı olur siz kaç haftalıksınız
10 haftalık hamileyim
Ben kullanıyorum başından beri çok ağrılı zor geçiyor gebeliğim pek bir işe yaramasa da azıcık hafifletiyor ağrıyı 9.aya girmek uzereyim bebeğim de iyi şükür
Doktorlar hamilelere zaten parol veriyor canım
Parol kullanabilirsiniz
Benim başım çok kötü ağrırdı buna rağmen asla risk edememiştim ilaç falan kullanmayı
Doktorun sorun yok dediyse kullana bilirsin tabi.
Canım valla herkesin bünyesi bir değil ben parol çok kullandım agrilarimdan kaynaklı bazen 3 tane attığımda oluyordu sen bı doktoruna sor ama büyük ihtimalle parol yazacaktır yan etkisi en az olan ilaç diye biliyorum
Hamileliğim boyunca asla ilaç almadım atlattim bir şekilde ama inanılmaz bacak ve baş ağrım var artık dayanamıyorum parol atsam nasıl olur kullanan varmı genelde zararsız diyorlar ama kullananlardan duymak rahatlatacak 37+4
Banada doktor sadece parol kullana bilirsin dedi
Parol hariç başka bir şey kullanmıyorum ben genelde parol veriliyor zaten
Parol kullanabilirsin canım doktorlar da genelde onu öneriyor
Ben de sadece parol aldim. Hatta gecen hafta belimin ve bacaklarımın agrisindan duramadim hastanede de serum gibi parol verdiler