Hamilelikte ağladığınız en tuhaf şey ne oldu?

Bazilari bildigi halde tebrik etmemişti
Bende aglamıştım :rofl:
Ağlamaya bir sey arayan biriyim zaten aşirı duygusallll :rofl: @duygugillerdenbiri

3 Beğeni

Amaan insanların büyük kısmı zaten başkalarını tebrik etmekten genel olarak aciz olduğu için takılmayın bile hiç :blush:

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Ayy hiç deme, o gün duygusal günüme de denk geldi galiba :joy::joy::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

4 yaş krizine hamilelik eklenince böyle bir tablo çıkmış ortaya​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kesinlikle öyle :joy:

:joy::joy::joy:evettt sarılıb guluyorlar bideee

3 Beğeni

Bende karar verdim sonunda ki,beni tebrik etmeyenleri bende etmeyecegim bisey oldugu zaman cocugu olmuş ve s fark etmez :rofl:

3 Beğeni

Aynen :joy::joy:miyde bulanti zamanlarımda kusup gelip aglaya aglaya yiyordum @FidanUğur

2 Beğeni

1 aylık hamileyken ki yeni ogrenmistim hamile olduğumu Maraş depremi oldu.biz adanadayiz ve 10.katta oturuyoruz kıyamet gibi bir geceydi yok böyle bir korku her yer mahşer yeri gibiydi ağlayanlar kaçanlar çığlıklar 10 katı nasıl indik aşağı hala o arayı hatırlamıyorum.asagi indigimizde sadece kalbim karnimda atıyor gibiydi normal halimle ağlamam gerekirken o günlerde hiç aglayamadim üzülüyorum ama göz yaşı yok.hatta teyzem teyzemin kızı torunu ve bir çok akrabalarımız depremde öldüler maalesef 1 damla gozyasi dokemedim tam 1 ay evimizden ayrı kaldık yine aglayamadim ama şimdi here hiçe herşeye aglayasim geliyor.yemek yerken eşime yemek nasıl olmuş diyorum adamın ağzında lokma var daha cvp veremiyor ben ağlıyorum ne oldu aşkım diye teleslaniyor sen yaptığım yemeyi beğenmedin diyorum :face_holding_back_tears: oğlum anne karnin sancilaniyor eğilme sen diyor terliklerimi getiriyor ağlıyorum büyük oğlum bana sarılıyor ağlamaya başlıyorum.ben bu halime hiç alışamadım ama.cocuklar artık annem şimdi ağlayacak diye bekliyorlar :woozy_face:

6 Beğeni

Başınız sağ olsun, allah sabır versin​:pray:t4: evet maalesef yaşayan biri olarak çok zor bir gece ve günlerdi diyorum. Çok şükür sizler ve bebeğiniz iyisiniz​:pray:t4:aslında ne kadar güzel, çocuklarınızın size verdiği değeri gördükçe duygulanıp ağlıyormuşsunuz, ne kadar tatlılar​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kendimi yanlız hissediyorum ve sevilmiyorum benden nefret ediyorlar diye oturdum ağladım…:pensive: erken lohusalık :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben de buna çok ağladım :sweat_smile: ah bu hormonlar

2 Beğeni

Ah ah biz kadinlar her seyi çeken :joy::rofl:

2 Beğeni

Sadece hamileliktemi? Dün Yabani dizisine bakıp sonra Ömer’e bakıp hüngür hüngür ağlıyordum.Eşim soruyor neden ağlıyorsun diye inan bende bilmiyorum söylüyorum.Hamilelikte de lohusalıkta da insan çok hassaslaşıyor.Bebeğin rahimde oluşmağa başladığı ve son nefese kadar süren bu annelik var ya… ah ahh​:heart:

2 Beğeni

Aha daha az önce saçımı istedigim gibi baglayamadim diye ağladim sinir oldum o anda esim aradi bi dogursaydin rahatlayacan diyo bilmiyor ki birde bunun lohusaliğı vaar :confounded::confounded:

3 Beğeni

Sana yemin ederim gecenlerde kocam sacini yikadi.Ben kurutmaya geliyodum fon makinesiyle bi bakdim kendi kurutuyo öyle agladim ki vallahi artik benim yapmami isdemiyosun diye kendin yapiyosun diye

2 Beğeni

O diziyi çok beğendim bende baktım akşam

3 Beğeni

Ahahahha biz kadınlar çok farklıyız :smiley:

2 Beğeni