Kızlar hamilelikte hormonlar tavan malum, çok basit şeylere bile duygulanıp ağlayabiliyoruz.
Ben mesela çatlak için tüm vücudumu yağladıktan sonra hiçbir yere oturamıyorum diye hüngür hüngür ağlamıştım, hala eşimle çok gülüyoruz o güne
Geçen gün de banyoda böcek gördüm, çığlık atıp eşimi çağırdım. Tuvalet fırçasının altında kaçmadıysa dedim, eşim kaldırdı hala oradaydı. Yaaa bak kaçamayacağını düşündüğü için saklanıyor orada diye ağlamaya başladım
Hayat duygusallara zor, hamilelere daha da zor
Sizin var mı komik ağlama hikayeleriniz?
Rüya’dayken bir akşam oturuyoruz evde. O gün de benim hiç halim yok. Mutfağımız amerikan mutfaktı. TV izliyorduk. Neyse eşim kalktı, mutfağa gitti, dolabı açtı ve su aldı içti. Ben başladım abartısız hıçkırarak ağlamaya. Adamın son suyu boğazında kalacaktı beni birden öyle görünce. ‘Ne oldu aşkım, iyi misin, ağrın mı var’ demelere başladı. Peki ben ne dedim 'Sen artık benim elimden su bile içmek istemiyorsun herhalde, hep benden isterdin suyunu, şimdi gidip kendin alıyorsun ’ demem mi Adam şok, adam bitik
‘Aşkım sen halsizsin diye seni yormak istemedim ben’ dedi ama ben nasıl ağlıyorum. Sonra da bir kahkaha tufanı patladı birden. Ahh bu hamilelik ahh Şimdi de eşim benden bir şey istemesin diye kaçıyorum
Ayy evet yaa Diyorum ya şimdi de köşe bucak kaçıyorum benden bir şey istemesin diye
Bu gebeliğimde de Rüya’ya ilaç içirme krizi yaşıyorum. Ne denediysem içmiyor. Kukla oldum resmen karşısında ama yok. En son onu mutfağa oturttum tezgaha, ben de yere çöktüm, o ağlıyor ben ağlıyorum. Tam 40 dk sürdü o cebelleşme tabi. Sonra eşim geldi, aldı eline kaşığı, iki lafla içiriverdi. Ben şok. Eşim de gülerek ‘İşte bu kadar bak, o kadar kendini yordun’ demez mi. Bana bu denir mi. Bu sefer Rüya’dan beter ben ağlamaya başladım yatak odasına geçip En saçma ağlamam buydu bunda da
Ayyy yaaaa kiyamammmm sanaaa canim benimm bendede bi defasnda hormondan dolayi yuzume sivilce cikti vee banyodan çıkmıştım aynada 1 tane sivilce gordumm ayy nasil agladim eşimde sandi ki nedense korktum yada banyoda duştum falan sandi bende hickira hickira agliyorum eşim birisi sana bşeymi soyledi yoka derken hayirrr yaaa yuzumde sivilce çikmis derkenn oyle guldukii sesi hala kulagmda o gulerken ben dahada cok agladm hemen bana sarildi hayir guzelimm hic bisey yokk yuzundee dediii o nazar boncugu dedi ve beni sakinlestirdi
Daha dün aksam gözlerim şisene kadar agladim sebep ne esim eve gelince zile basar ben açarim dün biraz gec geldi anahtarla girdi direk elini yuzunu yikamya gitti bende sen artik benim yüzümü bile görmek istemiyosun eve gelince benden kaciyosun kapiyi bile acmami istemiyosun diye hüngür hüngür ağladim eşim yazik garibim askim olur mu gec oldu belki uyuyosundur dedim belin agriyordu zaten yorulma istedim falan deyip gönlümü almaya basladi ama ben kendimi durduramadim bu sefer de ağlamam durmuyo diye daha cok agladim esimde kavun dograyip getirdi bi yandan agliyorum bi yandan kavun yiyorum sabah kahvalti boyunca aksamki halime güldük
@FidanUğur Hemde nasil gecen yine aglayarak kahvalti yapiyorum esim bana catal vermeyi unuttu diye hem aglayip hem nasil yiyorsun hayret ediyorum diyor boyle daha guzel oluyor dedim
Ahahhahahahah ayyyy direk aklıma şey geldi
Şimdi bebek mideyi sıkıştırıyor ya
Hemen doyuyorum, ona ağlamıştım
Hemen doydum ama ben biraz daha yemek istiyordum diye ahahahahhahaha
Yaaa biz çok stres yapıyoruz, sürekli br şey dayatan taraf oluyoruz, ondan oluyor galiba böyle. Babalar daha oyuncu geliyor böyle olunca da, kıyamam yaa