Herkese günaydın kizçelerim. Hamilelikte 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslenmesi gerektiğini sürekli söylüyorlar fakat ben 4 Aydan beri hiç o şekilde beslenemedim çünkü midem almıyor. Kahvalti ara da bir ara ogun ve aksam yemegi, aksam yemeginden sonra da hafif bir ara ogun ve kapanis olaraak bitiyor. Bebegin kilosunda boyunda bir anormallik yok ama haftasiyla uyumlu gidiyor, cok kilo da almadim 7ayda 4kilo aldim. Sizce bu durum kötü mü, çevremdeki herkes aaaaa hic bisi yemiosun olur mu boyle diye laf söylüyor. Göruşlerinizi alabilir miyim benim içim kiymetli
Günaydınlar, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelsin Ben sağlıklı beslenildikten sonra ve çook uzun açlıklar olmadıkça 3 ana 3 ara öğün olayını biraz abartı buluyorum tabi azar azar sık öğün yemeyi önerdikleri için böyle bir taktik geliştirmiş olabilirler de ama herkesin yapısı farklı yani o yüzden çokta kasmamak lazım diye düşünüyorum
Çevreyi boşver canım, çevre herşey der. İlk aylarda yiyememen çok normal, bebekte bir gerilik yoksa üzülme. 6. aydan sonra iştah açılıyor merak etme
Ben iki gebeliğimde de 3 ana öğün, 3 ara öğün olayına dikkat etmedim pek. Günlük yemem gerekenleri kendimi yormadan yedim
Işte benim iştahım açılmadı 30. Haftadayim o yuzden bebeğime bir zarari olur mu diye korktum
Tesekkur ederim
Ben üç ara öğün üç ana öğün muhabbetini bile ilk kez duydum çevremde böyle şeylere karışanlar da var oysaki demek ki onların da haberi yok ben kimsenin ne dediğini önemsemiyorum bile
Kaldı ki bebeğin haftası ile uyumluysa hiiiç dert etme kendine.
Ben de böyle yapmak istiyorum ama bir türlü düzen oturmadı ben de önerilere açıĝım
Hahahahaah normalde iştahlıyımdır hamilelikte iştahım hepten gitti benim. Sen cok mu istahlisin caansucuğum
Hem de nasıl bi gün buluşalım yemek yemeye gidelim
Ay keşkeeeeee