İlk aylarda kendimi kötü hiss ediyodum ama kusma yokdu…Şimdi kusmada eklendi.Hiç bir şey yiyemiyorum.Siz bu konuda ne yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun
Ben kusmayı engellemek için kötü koku aldığımda ortamı terk edip temiz hava alıyorum
Yağlı yemek yemiyorum
Yoğurt, meyve, kraker bunlar bulantımı bastırıyordu.
Benim 16.haftadan sonra bitti diyecek kadar azaldı
Doktorunla bulantıyı engelleyen ilaç hakkında yardım isteyebilirsin
3aya kadar ben de öyleydim sonra geçti normal yemek yiyr biliyorum bazen oluyo midem bulanıyo fazla deil.Ama çok bulantın varsa doktorun serum önere bilir sistem yani iğne sistem . Bol bol meyve yemelisin yogurt fln ekşi meyveler limon fln yersen geçer
Teşekkur ederim 2 ayimin bitmesine 1 hafta kaldi belkide 3 cu ayda kecer dediğiniz gibi.çunkü ilaç alımindam kaçiyorum
Acaba bebek aç mı diye düşünme. İlk 3 ay bebek senin depondan besleniyor. 4. Ayda senin yediklerinden besleniyor doktorum da böyle söyledi.
yemek yemekte zorlansan bile meyve ye bol bol su tüketmelisin kusmayı önler her yemekten sonra ekşi meyveler yersen iyi olur ben 3 ayıma kadar portakal mandalin yemiştim çocuk mandaline benziycek diye endşelendim bir an
İlaç içsen hic olmazsa kusmayı engelliyor.ben çok zor hamiləlik gecirdim halada geciriyorum.4 ayıma kadar kustum.miyde. arada bulaniyor yine .ilaç yardımçı oluyordu az da olsa.yogurt yardımcı olacakdır sana.
Ve vomiklon diye tablet var .ondan oneririm sana.gece uyudugunda atiliyor.eger sabahları bulantım olursa yine ata bilirsin .bir defa.
Tesekkur ederim yoğurtu deneyeceyim ilacidoktora sormam lazim
@Sona Sona merhaba sende acaba kist mi var hem gebelik hem kist? Bilgi verir misin
Tuzlu çubuk yedim bol bol, bir tek o iyi geliyordu bana. İlk 3 ayım bulantıyla geçti
Bende valla dun 3 cu ayima gecdik ama sabah bulantim yoktu o geri geldi
6 ayda kusma yeniden başlıyor demişti bir arkadaş burda.unuttum ismini.
Bende dun kustum gercekten çok kötü geri gelmedin kusma
ben de kusuyorum geri geldi son 1haftadr
Şimdide kotuyum
Ben şuan 7. Aydayım.
6. Ay kusması olmadı
Banada iyi geldiği oluyordu ama artık sabah bulantılarım öyle çoğaldı ki ne yapsam o kusma oluyo kaçışım yok
Sabah kusması olunca bebek erkek oluyormuş.
Ben her iki gebeliğimde de sabah kusması yaşadım ilk 3 ay, ikisi de kız
Canım 21 haftaya kadar kustum, hastanede yattım sırf bu hiperemezis yani aşırı kusmadan,ve inan hiçbir şey geçirmedi su zaten içemiyordum çünkü beni hemen kusturuyordu ayva iyi geliyordu , birde bol bol süzme peynir yedim bı gek onlar bastiriyordu yani kuvvetli ise hicbi şey bastırmiyor herkes 3 ayda bitirdi kusmayı bej 5 aya kadar sürdü