Merhaba. Ben alkol tüketen biri degilim. Bir kaç kez bira, şarap içmişliyim var. 13+5 hamileyim. Aşırı derece şarap aşeriyorum. Kendimi zor tutuyorum ama niye boyle bilemedim
Korkuyorum içmeye kendimi tutdum ama aşşırı istiyorum içemeyince istek daha fazla artıyor
Bir yudumdan bir şey olmaz bence. Ev yapımı ise içmeyin bence
Ev yapımı şarap
Bence ev şarabında çok bakteri var.
O zaman hiç içmeyim
Bazı doktorlar çok nadir 1 kadeh şaraba izin veriyor ama benim doktorum sigara, alkol yok dedi kullanabilirsin dese de kullanmazdım sanırım normalde şarap seven biriyimdir alkolsüz şarap bulabilir misiniz acaba şampanya ve bira var normalde (hiç lezzetli değiller bu arada)
Ev yapımı olmasın ama normal şaraptan bir yudum içebilirsiniz. Nefsiniz körelir. Hiç içmemeniz daha iyi elbette
Alkolsuz bira hiç iyi degil
Yapmayın etmeyin bir yudum bir bardak falan diye birşey yok iyice araştırın aklınızı başka şeylere yönlendirin üzüm suyu falan deneyin ne bileyim hiç olmadı doktorunuza danışın bişey olmaz ya deyip riske atılacak bir konu değil bebeğinizin gelisimini düşünün
İlk üç ay bebeğinizin sağlığı için kesinlikle tüketmeyin bence, maltana tarzı içecek yada alkolsüz kutlama şarapları var onlardan içebilirsiniz, canımız istiyo diye daha nar tanesi kadar olan bebişlerimize zarar verecek şeyler yapmamalıyız
Aşeriyorumm kendimi zorla tutdum 3aydır Amma bebek için yapmamam gerekiyor)