Artık çok yoruldum ne zaman doğum olacak 34+1 im sezaryan daha gün vermediler artık dogurmak istiyorum sizde yoruluyor musunuz birde gece neden uyuyamıyorum sizce
Üsyan etmeyin.Şükür edin,tevekkül edin…Hamilelik bir hastalık değildir.
Her halimiz için hamd olsun.
Yanlış anlamayın ben bu anı tam 6 yıl bekledim korkuyorum son zamanlarım ve en korku verici çünkü 2 ncı bebeğim 38ncı haftamda kaybettim isyan etmiyorum korkuyorum o yüzden korkuyorum
Anlıyorum sizi, ben de öyleydim. Sabredin, bebek ne zaman isterse en doğru zamanda gelecektir
ben de uyuyamıyordum sıcaktan hormonlardan artık bebek büyüyor uyutmuyor 2 3 saat uykuyla ayaktaydım çoğu zaman bebek doğduktan sonra hep uykum gelmeye başladı sanırım uykusuz gecelerimin acısını çıkıyorum şu an aşırı uykum var![]()
Sezaryen doğum olacak normal deil 38 haftalık olunca alınırsa. Bir sorun olma insllh
Sağlıklı olsunlar da
sezaryende zaten 38de alıyolar 35 de bile doğup sağlıklı olanlar var güzel düşünün güzel olsun inşaAllah sağlıklı şekilde kucağna alırsın![]()
Bende kayıp yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ama Allahın vardır bir bildiği elbet.İlk öyle oldu diye yeniden aynı şeyleri yaşayaksınız diye birşey yok.Dua edin ve Allaha sığının.Hep kötü düşünürseniz muhakak o gelir sizi bulur. Sabr edin…
İlk mi bu 3 ncü ondan
Ben günleri sayarken gecmiyordu artik biraktim tadini çıkarıyorum son zamanlarimin dogumdan sonra bir süre yapamiycam seyleri yapiyorum kahvemi alip sitenin bahçesine cikiyorum aksam yürüyüşe çıkıyorum eşimle film keyfi yapiyoruz kitap okuyorum geziyorum sende tadini cikar son zamanlarin akışına birak kötü düşünüp kendini yıpratma hersey güzel olacak bak göreceksin bebiş gelene kadar kendine vakit ayır ![]()
![]()
@Seray2023 Doktorunuzla konuşup böyle birşeyler yaşadım 36 ve ya 37 ci haftalarda sezaryanla aldıra bilirsiniz bence.![]()
Yüksek ihtimal 37 yi bekliyorlardır bebeğin ciğer gelişimi için
Ben 41.haftama giriyorum neredeyse halinize şükredin bence![]()
Az daha dayanırsa 1 yaşına girecek bebek
Benim erken doğum riskim var diye diye yarın 34 haftamız oluyor bu gidişle biz 40 görürüz
@Kaplanaleyna
Doktorum biliyor zaten
Gerçekten öyle 1 yıl olucak neredeyse ![]()
İlk başlarda erken doğum riskim vardı birsürü ilaç içtim 4-5 aylık olana kadar acaba onlar tetikliyor olabilirmi sizcr?
Ben de 16 hafta bebek doğmasin progestan kullandım son ay da bebek doğsun diye yapmadığım kalamadı. Bence bu bebekle alakalı, yerini sevmiş ![]()
Seni anlıyorum bir an önce lohusa olup bebeğini koklamak istiyorsun. 3 hafta göz aćıp kapayıncaya kadar geçer bebek havaların serinlemesini bekliyor bu sıcaklarda doğmak istememiş akıllı bebek ![]()