Bende de migren var.parol ile gecirmeye calisiyorum.24 saat icinde 3 taneye kadar icilebiliyor diye biliyorum.bir de karanlikta uyuyorum cok agri tutarsa.
Benimde cok oluyodu ilk hamileligimde parol jic fayda etmiyo du malesefbu hamileligimde magnezyum kullandim bel agrilarim icin en bastan beri ve basimin arada bi agridigini ve parol bile icmeden atlattigimi fark ettim bence sizde deneyin
Eczaci soylemisti bana.magnezyum migrene de iyi geliyormus evet.zaten hamilelikte de kullanilabilir.siz yazinca hatirladim.
Benim hamile kalmadan migrenim vardı düzenli olarak raporlu ilacım.vardi kullanıyordum ama hamile kaldığımdan beridir aşırı migren ağrılarınlm Yok denecek kadar durdu nadiren ağrıyor.sicak veya ılık duş iyi geliyor… tuzlu suda ayaklari bekletmek iyi geliyor gözlerinizi kapatıp dinlemeye Çalışmak iyi geliyor. Vicks, biberiye yağı ve veya at kestanesi kremi sakaklara sürmek iyi gemiyi… Trendyol da vs Migren taşı satılıyordu baya iyi diyen vardı onda bakabilirsiniz
Bugün itibariyle 19 hafta olduk ara ara kusma da devam ediyor
Nane yağı kullanıyorum tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Hemen doktoruma bu konuyu danisacagim çok teşekkür ederim
dogumdan sonra anne vucudu yenilendigu icin bazi hastaliklar gecebiliyormus inşallah tum annelere sifa olur doğum
Çok amin inşallah
Bende de migren var ağrım tutunca parol ve migren taşı sürüyorum şakaklarıma ve enseme bi de gözlerimi kapatıp dinlenirsem o çok iyi geliyor. 20 li haftalar da iken ve bulantı dönemimde bu ağrılarım çok şiddetli oluyordu. 30 lu haftalarda sanırım azaldı ağır koku veya yüksek ses olmadiği taktirde olmuyor
En agir her halde bende oluyor migren agrısı, bana agrı blokajı yapılıyor öyle geçiyor yoksa hiç bir şekil dayamılmayacak kadar şiddətli oluyor
Migreni olan ve yıllarca acile iğne ve serum için gitmek zorunda kalan biri olarak söyleyebilirim ki hamileliğin beni zorlayan belki de en zor dönemleri. Aranızda hamileliğinde migrenle baş etmek zorunda kalanlar var mı ? Çözüm ya da önerilerinizi bekliyorum
Ben de migrenle savaşan biri olarak hamileliğimin ilk üç ayında çok zorlandım ancak şanlı krem vsr kirmzii biberli eczanelerde satılıyor ondan sürüyordum birde soğuk uyguluyordum ancak öyle hafifliyordu ama bir üç gün çekiyordum hafiflese bile
Sürekli migrenim tutuyor ve midem bulaniyor 25+5 günlüğüm dayanmyrm öneriniz var mı
Kafanızı sıcak suyla yıkayabilirsiniz bana çok iyi geliyor birde doktorum çok şiddetli ağrıda endol diye ağrı kesici verdi o kesiyor telefona bakmak çok ağrı yapıyor karanlık odada sakinlik iyi geliyor birde ben sürekli olarak migren taşı sürüyorum oda uyuşturuyor iyi geliyor 4 saatte 1 de parol içiyorum maalesef ama en iyi gelen endol oluyor bana ve bolca su tüketin günde 2 2.5 litre ıslak saçla dışarı çıkmamaya özen gösterin
Benim de migren ataklarım geldiğinde çok şiddetli oluyor bulantı hatta kusma ile birlikte. Günlerce çektiğimi bilirim. Gebelikten önce de ağrı kesici iğneyle dahi zor geçen bir migren atağım vardı, gebelikte de malum yalnızca parol güvenli kabul edildiği için onu içiyordum. Kana karışıp etki etmesini beklemektense dua etmeli o yüzden direkt acile gidiyorum damardan daha hızlı etki ediyor. Tamamen geçirmese de hafifleyip bulantıyı kesiyor. Çok zor durumda kalır da parol etki etmezse bir sağlık kuruluşuna gitmenizde fayda var.
Benimde migrenim var doktorum başına soğuk kompres yaparken ayaklarına sıcak su koyunca geçiyor diye bir yazı okumuştum demişti ya da tam tersi olabilir demisti bi araştır istersen cok sukur benim yogun agrim henüz olmadi deneyemedim