Hamilelik var mı :( Anlayan varsa bakabilir mi?

3 Beğeni

@anon94913338 Günaydın aramiza hoş geldin mutlu haberi vereyim evet HAMİLESİN canim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :hugs:

4 Beğeni

Hamilesin hayırlı olsun :sparkling_heart::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

3-4 haftalik gebelik gibi gözüküyor :pregnant_woman:t2::palms_up_together:t3::woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

İlk öğrendiğim zaman geldi aklıma zaman ne çabuk geçti ama son haftalar geçmiyor :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Benimde aynen test 1025 çıkmıştı bi şok yasamadim degil hemde tatile gideceğim zaman yolda öğrendim gerci evde idrar testi yaptim 2 ci çizgi silikti gidip kan vermiştim ah zaman​:joy::hugs::see_no_evil:

4 Beğeni

Merhaba @anon94913338 hoşgeldiniz :bouquet: gebeliğiniz hayırlı olsun sevdiklerinle nasıl paylaşmayı planlıyorsun :confetti_ball::confetti_ball::confetti_ball:

Excited Seksenler GIF by TRT

3 Beğeni

Evet bende idrar testinden sonra kan testi vermistim iki cizik çıkmıştı. Benim icinde sürpriz oldu :blush:

4 Beğeni

Tesekkur ederim :speak_no_evil:

4 Beğeni

Merhaba. Hoşbuldum Tesekkur ederim ailemin haberi var :blush: planlı bir gebelik olmadığından kimseden gizleyemiyorum :blush: Idrar testi yaptiktan sonra kan testi verdim ve doktora henüz sonucları ogrenmek için gitmedim

4 Beğeni

Gebeliğin pozitif galiba 5. Haftandasın Allah hayırlı uğurlu etsin

4 Beğeni

Aramıza hoş geldin @anon94913338 gün saymaya baslıyayım haydi kontrole git yarın :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face::blossom:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @anon94913338 Hayırlı olsun :heart:

3 Beğeni

Hoşbuldum tesekkur ederim :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. 5. Haftada olduğum kesin mi yani :blush:

3 Beğeni

Son adet tarihiniz ne zaman?

1 Beğeni

Maalesef düzensiz olduğu için bilmiyorum

1 Beğeni

O zaman doktor tahmini olarak hafta hesaplaması yapar.

1 Beğeni

Aslında 3 haftalık diye söylemişti Buradakiler de 4 veya 5 diye söylüyorlar :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

O zaman 3 haftalıktır doktor ultrason ile baktığı için daha güzel hesaplanmış

1 Beğeni