(Hamilelik)Uyurken sıcak basması

Kızlar sizde mi gece uyurken sıcak basması oluyor?
Ben geceler sıcak basmasından zor uyuyorum vallahi.saat 2 3 de sicakdan uyandigim bile.oluyor eşim elini vuruyor sen yaniyorsun diyor :woozy_face:vallahi dondurma gibi eriyicem.
Sizde oluyomu boyle ??
Kan artımından diye dusunuyorum ama bukadar sıcak mi olur hiç.teselli edecek yorumlar gelsin

2 Beğeni

Kiz bende oyleyim ölüyorum sıcaktan sabaha kadar üstüm açık uyuyorum vallah

2 Beğeni

Bende ustu acik uyuyorum eşim ortuyor,örtmə örtmə diyorum,sabaha kadar donacaksın diyor bana ,ah keşke o souğu bende hiss etsem diyorum :face_with_diagonal_mouth:

3 Beğeni

Sen kaç haftaliksın?

1 Beğeni

Çok normal canım. Hem hormonal bir durum hem de kalbimiz bebek için daha fazla kan pompaladağı için daha fazla efor harcıyor. Bu ikisi de sıcak basmasına neden oluyor. Bende de oluyor yaklaşık 2 aydır. Zaten ayakları örtük şekilde hiç yatamayan biriydim, şimdi de öyleyim. Sadece kasıklarımı ince bir şeyle örtüyorum ki üşütmeyeyim diye :blush: Eğer uyuyamayacak kadar sıcaklıyorsam da kalkıp ılıktan bir tık soğuk suyla duş alıp rahatlıyorum

1 Beğeni

Bende oyle yapiyorum ayaklarım kollarim disarda kaliyor sadəcə karın bölgem ve but bolgemi ortuyorum ki hasta olmayayım Allah korusun

2 Beğeni

23+1 hafta

2 Beğeni

ben pijamaları soyunup uyuyorum iç çamaşırında bende de oluyo nefes alamıyorum sanki sıcak basıyor yorganı atıyprum eşimin üstüne öyle uyuyorum sabaha karşı üşüyorum sonra yine sıcak​:rofl:

1 Beğeni

Bende aynı boyle senin gibiyim canmm.ama eşim ortuyor ben uyuduktan sonra.
Bende sıcaka uyaniyorum neden sicakki ustu acik yatdığım halde, ayılıp bir bakiyorum ki örtmüş üstümü:rofl::rofl:

2 Beğeni

Evet bendede çok oluyor aynı benim eşimde öyle diyor ve bende genelde gece üstümü açıyorum çok sicakladigim zamanlar oluyor

1 Beğeni