35+4ten selamlar. Dün rutin verdiğim kanlarda karaciğer enzimleri yüksek diye acil Etlik şehir hastanesine sevk edildim. Kan değerlerime tekrar bakıldı ve yatış verildi. 36-37.haftada sezeryan diyorlar. Dünden beri hiç iyi değilim. Var mıdır bilgisi olan? Gören duyan ? Nasıl olacak süreç
Çok geçmiş olsun günaydin, hangi değerleriniz yüksek çıktı acaba
Etiket nasil yapabilir im acaba Tülay hanim burda bir arkadaş vardi nergis diye acaba ne oldu dogum yaptimi çok merak ediyorum kendisini
Başına “@” işaretini koyuyorsunuz sonra kullanıcı ismini yazın, altta çıkacaktir…Profilde mesaj kısmı da var, özel mesajda atabilirsiniz
Karaciğer enzimleri yüksek çıktı
Bende de sadece alt ve ast değerler yüksek çıkıyor, ultrason istemişlerdi acil karaciğerde gecmiste geçirilen bir enfeksiyonun kireçlenme yaptığını söylediler ve önemli birşey değil dediler…Sizden ultrason istediler mi muhtelemen safra kesesi ve karaciğere orada bakilmistir, CRP peki yüksek mi
Canım kolestazın en önemli belirtileri ayakta ve ellerde kuruluk ve aşırı kaşıntı diye biliyorum
Canım bende netten baktım ne olduğuna, bende de hala yüksek değerler ama başka bir belirti yok ondan aslında irdeledim…
Bende burda bir konuda görünce bakmıştım, hamilelikte ellerim kurumaya başlamıştı araştırmıştım ordan hatırladım
12 gündür kaşıntı kızarıklık var el ayakta. Şikayetlerimi söylemiştim ondan sonra sevk ettiler
Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize
bir arkadaşım bu durumu yaşadı, bir süre hastanede kaldı ve tedaviyle değerleri normale döndü, daha sonra vakti geldiğinde normal doğum ile doğurdu. arkadaşım doktorlara direnmişti sanırım biraz, acele etmek istememişti. inşallah siz de bu süreci atlayıp vaktinde sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Teşekkür ederim inşallah. Test sonuçlarına göre tedavi başlanacak ama çoğu kişi sezeryan diyor