Hamilelik kolestazı nedeniyle yatış verildi

35+4ten selamlar. Dün rutin verdiğim kanlarda karaciğer enzimleri yüksek diye acil Etlik şehir hastanesine sevk edildim. Kan değerlerime tekrar bakıldı ve yatış verildi. 36-37.haftada sezeryan diyorlar. Dünden beri hiç iyi değilim. Var mıdır bilgisi olan? Gören duyan ? Nasıl olacak süreç

Çok geçmiş olsun günaydin, hangi değerleriniz yüksek çıktı acaba

1 Beğeni

Etiket nasil yapabilir im acaba Tülay hanim burda bir arkadaş vardi nergis diye acaba ne oldu dogum yaptimi çok merak ediyorum kendisini

1 Beğeni

Başına “@” işaretini koyuyorsunuz sonra kullanıcı ismini yazın, altta çıkacaktir…Profilde mesaj kısmı da var, özel mesajda atabilirsiniz

1 Beğeni

Karaciğer enzimleri yüksek çıktı

1 Beğeni

Bende de sadece alt ve ast değerler yüksek çıkıyor, ultrason istemişlerdi acil karaciğerde gecmiste geçirilen bir enfeksiyonun kireçlenme yaptığını söylediler ve önemli birşey değil dediler…Sizden ultrason istediler mi muhtelemen safra kesesi ve karaciğere orada bakilmistir, CRP peki yüksek mi

Canım kolestazın en önemli belirtileri ayakta ve ellerde kuruluk ve aşırı kaşıntı diye biliyorum

1 Beğeni

Canım bende netten baktım ne olduğuna, bende de hala yüksek değerler ama başka bir belirti yok ondan aslında irdeledim…

1 Beğeni

Bende burda bir konuda görünce bakmıştım, hamilelikte ellerim kurumaya başlamıştı araştırmıştım ordan hatırladım

1 Beğeni

12 gündür kaşıntı kızarıklık var el ayakta. Şikayetlerimi söylemiştim ondan sonra sevk ettiler

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize :purple_heart:

1 Beğeni

bir arkadaşım bu durumu yaşadı, bir süre hastanede kaldı ve tedaviyle değerleri normale döndü, daha sonra vakti geldiğinde normal doğum ile doğurdu. arkadaşım doktorlara direnmişti sanırım biraz, acele etmek istememişti. inşallah siz de bu süreci atlayıp vaktinde sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah. Test sonuçlarına göre tedavi başlanacak ama çoğu kişi sezeryan diyor :face_holding_back_tears:

1 Beğeni