Hamilelik ile ilgili komik bir görsel bırak 😀

Teşekkür ederim :smiling_face::bouquet:

2 Beğeni

Ben eşimi tembihledim 40 gün geçmeden misafir istemiyorum eve dedim :smile::smile: hem bebek hem benim lohusa durumum felan dedim çok ağır gelir ama lütfen 40 günden sonra herkesi kabul et hem her yerde salgın var eşim tamam dedi ama galiba ayıp olur diye kabul edecek herkesi :pleading_face::smile:

4 Beğeni

Bi kombo da benden gelsin o zaman :grin::grin:

images (3) images (4)

5 Beğeni

5 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :heart:

2 Beğeni

İyiymiş bende bunu uygulamak istiyorum bakım benim adam ne diyecek

2 Beğeni

Bence biz kadınlar için çok önemli hem her gelen bebeği öpmek dokunmak isteyecek zaten salgın var hem zaten annenin dinlenmeye ihtiyacı var bir sürü neden var kısacası. Tabi eşler uyabilirse bakalım çocuk doğunca göreceğim uyabilecek mi :smile: bence de kesinlikle denemelisin :smile:

2 Beğeni

Tam olarak geçmedi ama biraz daha iyiyiz :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Since1984 hoşgeldiniz :bouquet::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ah insanlarr :woozy_face:

2 Beğeni

İse yararsa yazarsın nurdan senin doğumun yakın arkadaşım​:blush:

2 Beğeni

Olur tabi yazarım :smiling_face_with_three_hearts: bu arada ismim Nur Fatma :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Fatma annemin ismi çok memnunum oldum gerçi kimlikte Fadime ama herkes Fatma olarak biliyor

2 Beğeni

Ben de çok memnun oldum :smiling_face_with_three_hearts:annenizle adaş olmak çok güzel :heart_eyes:

1 Beğeni

Tamamı?:pouting_cat:

2 Beğeni

:joy_cat::joy_cat:

3 Beğeni