Hamilelik döneminde sınava hazırlanma

Merhaba
Sizin de hamileyken hazırlandığınız bir sınav var mı?

1 Beğeni

hayır benim universite biteli 2 yıl oldu çalışmıyorum da sınav da vermiyorum :smiley:

1 Beğeni

Çok şanslısın hamilelikte sınava hazırlanmak zulm gibi oluyor

2 Beğeni

Ben kpss a grubuna ve hakim savcılık sınavlarına hazırlanıyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ne sınavına hazirlaniyorsun?

Haftaya cumartesi dsp (iş yeri hemşireliği) sınavım var

1 Beğeni

Başarılar dilerim

1 Beğeni

Başarılar dilerim. Günümüzde ösym nin her sınavı zor. Bizden ne isiyorlar anlamıyorum
Sizin nasıl gidiyor zorlanıyor musunuz

Teşekkür ederim

1 Beğeni

@Cansu başarılar diliyorum :purple_heart::pray:t2: ben daha hamileliğin başlarında olunca etkilerini daha görmüyorum sadece üzerimde bi yorgunluk hissi hiç gitmiyor. Şuan özel sektörde avukatlık yapıyorum bakalık her şey gönlümüzce olur inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts:

Ben kpssye hazirlanacagim bir de dgsye gireceğim sizce olabilir mi

1 Beğeni

Olur tabi. Ben düşük riskim varken elime kitabı alıp yattığım yerden okuyordum. İlk 3 ay çok uyku yapıyor ama yavaş yavaş çalışırsın

Ben de atanabilmek için KPSS’ye hazırlanıyorum maalesef yine :unamused:

1 Beğeni

@NURAN hoşgeldiniz
Allah sabır versin
Ben hep önce kariyer sonra evlilik derdim.
Ben en son kpss sınavına girdiğimde bu kez de atanamazsam evlenicem dedim :sweat_smile:
Meğer çift yıllarda sınava girmem gerekiyormuş.
Günde 10 saat çalıştığımla kaldım.

1 Beğeni

@Cansu Ben de hep önce kariyer derdim ama üniversitenin ikinci yılında çok aşık olup eşimle birkaç ay içinde evlenme kararı alıp evlendik :joy: 5 yıllık da evliyiz çok şükür. Özel sektörde çalışma tecrübem çok oldu elbette ama artık devlete atanma vakti geldi. Okul öncesi öğretmeniyim ben :blush: Üniversiteye de hem evli olarak hem de hamile ve çocuğum kucağımda olarak devam edip bitirdim tabi :grin: 4 yaşında bir kızım var şimdi, geçen yıl deneme amaçlı girmiştim KPSS’ye, olmadı. Bu yıl da tekrar çalışıyorum, kısmet artık. Zor oluyor bayağı ama ne yapalım :blush:

1 Beğeni

Siz aslında büyük zorluğu aşmışsinız sizin önünüzde hiç bir engel durmaz. Helal olsun. Gayretinizi çok takdir ettim. :clap:t2::clap:t2:
Çocuğunuz da böyle yurekli ve azimli anneye sahip olduğu için çok şanslı :smiling_face_with_three_hearts:
Şuan hamile misiniz

1 Beğeni

Yaaa nasıl mutlu oldum, Allah razı olsun, eksik olmayın. Her annenin gayreti tebrik edilesidir :heart: Valla kolay oldu desem yalan olur :blush: Son 2 yılımın birinde hamileydim, ikincisinde de kızım doğmuştu, beraber gidip geldik :grin: Ve kolik bir bebekti üstelik ama Allah yardım ediyor, yeter ki hedefimiz olsun. Eğitimcilik ruhu diyelim :blush: Evet, şu anda da hamileyim. Yarın 24 haftalık oluyorum inşallah. Bir kızımız daha olacak inşallah. Şimdi hem diğer kızımla ilgilenip hem gebelik psikolojisiyle savaşıp hem de KPSS’ye hazırlanmaya çalışıyorum. Kısmet artık bakalım :blush::pray:

2 Beğeni

Ben de 27+1 oldum. Siz de Ağustos annesi olacaksınız. Zaten tek yıl ile kpss bende işe yaramıyor ama girmek istersem de giremem. Sınav 28 temmuz benim doğum kesin değil ama hesaplamalara göre 30 temmuz diyor.
Seçimler de var siz bari kendinizi kurtarın. Hep seçim öncesi atanma imkanı artıyor.
Ben bir yandan işte çalışıp bir yandan konyaya formasyon eğitimi almaya gidiyordum. Bir çok kez yorgunluktan trende uyuya kaldım
Üniversitede bir yandan okuyup bir yandan garsonluk yapmıştım. O bile çok zordu
Bebek ve eğitim zorluğu daha fazladır.:innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Eveet, Ağustos’un 15-22’si arası bekliyoruz inşallah. İlki de normal olmuştu zaten, bu da inşallah normal diye gidiyor şimdilik. Sizi çok iyi anlıyorum o yorgunluk konusunda :pray: Umarım atanırım ama atanmazsam da üzülmem. Evde çocuğumu eğitirim en fazla :grin: İlk kızımda da kızım 3 yaşına gelene kadar çalışmamıştım, kendim vermek istedim hep ilk bilgilerini, ilk eğitimlerini. 3 yaşından sonra çalışmaya başlamıştım, son 1 yıldır yani. Şimdi de hamileyim diye tekrardan ara verdim çalışma hayatına. Kısmet atanmaya artık. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da iş her türlü bulunur :pray:

1 Beğeni