Hamilelik belirtileri duygular

Merhaba 6haftalik gebeyim ilk bebeğim sizde de ani ruh değişimleri oluyor mu ben cok inişli cikisliyim eşimle tartisiyorum ve maalesef bebeği strese soktuğumu düşünüyorum sizce ne yapabilirim

1 Beğeni

Merhaba hoş geldin canım. Hormonların etkisiyle ani ruh hali değişimleri hamilelikte sık görülen bir durumdur. Bu durumu yönetmenin en iyi yolu ise elin ile sakin bir zamanda konuşmaktır. Kendini aşırı sinirli hissettiğin zamanlarda konunun tsrtışmaya gittiğini sezdiğin anda bebeğin aklına gelsin ve alttan al. Benzer şekilde eşinşn de aynısını yapması lazım. Başka yürlü olamz.

5 Beğeni

Öyle oluyor canim merak etme. Hatta ben 15 günlük hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle.eşime gösterince sevinmedin diye ağlamıştım,bende o an hormonlar değişiyordu sanırım :joy:

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Hazallk

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Ne güzel bir isminiz var, çok severim Hazal ismini :smiling_face_with_three_hearts:

Hormonlar yüzünden hep bunlar :joy: Geçecek merak etmeyin :pray:

İlk 3 ay hızlı hormon artışından dolayı ani ruh değişimleri, koku hassasiyetleri, bulantılar, halsizlikler ve iştahsızlık olması çok normal :blush:

Eşinizin bir tık daha anlayışlı olması gerekiyor, bu süreçte erkeklere biraz daha fazla sorumluluk yükleniyor

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose: @Hazallk hep hormonlardan oluyor anı sinir anı ağlamalar değişik duygular çok normal canım

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepinizee :pray::pray: tavsiyelerine daha dikkat edecegim

2 Beğeni

Teşekkür ederim @NURAN kendi ismim olmasa kızımın adını kesin Hazal bırakırdım :+1::blush:

2 Beğeni

Rica ederim Hazal’cığım :heart::blush:

Merhaba @Hazallk hoşgeldiniz :bouquet:

Hepsi hormonların suçu :pleading_face:

1 Beğeni

Ahhh cnim ben dun avmnin icinde ben kilo aldim cirkin oldum sen beni sevmiyorsun diye agladim :rofl::joy: yazik kocamda ne yapacagini sasirdi sarildi falan sakinlestirdi

3 Beğeni

Merhabâ @Hazallk :innocent::cherry_blossom:

Ben de hala o dönemdeyim :grin::grin: eşimle sık didişiriz özellikle uykuya dalmadan önce tam bir depresif oluyorum :joy::joy: olmadık şeylere ağlıyorum eşim artık alıştı bu ağlak hallerime umuyorum ki az kaldı ve biliyorum ki tamamen hormonel :grin::grin::innocent::innocent:

3 Beğeni

Bizim bilmemiz de önemli de eşlerimiz de eğer bu durumu biliyorsa ve oba göre davranıyorsa önemli olan o :rofl:

2 Beğeni

Normalde de çok ağlak ve duygusalım (yengeç burcuyum). Hamilelikte bıraklasalar her şeye ağlayacam :rofl:

3 Beğeni

Bunlar hep o hormonlardan :smiling_face: Eşinle sakin oldugum bi an konuş aslında öyle davranmak istemedigini bu durumun elinde olmadığını söyle bende dikkat etmeye calışacağım ama biraz beni alttan al bu dönem diyerek durumu biraz daha normalleştirebilirsin

2 Beğeni

Ahaahaa aynı beenn :grin: bende yengeç burcuyum her halta aglama potansiyelim vardı

2 Beğeni

Bende aslan burcuyum normalde duygusallığım yoktur ama bu hamilelik hormonları beni çok dağıttı shhddh bebeğim de aslan burcu olacak :lion::heart:

2 Beğeni

Çok normal merak etmeyin bir saat önce eşimi keki neden çizgilerinden kesmedin şekillerini bozdun diye azarladım ve trip attım. :face_with_hand_over_mouth: Şu an çok saçma geliyor ama o an çok mantıklı geliyordu :smiley:

3 Beğeni

Ahahaha :rofl:

Ben de ilk gebeliğimde eşim suyunu kendisi aldı, benden istemedi diye hüngür hüngür ağlamıştım :rofl::rofl:

3 Beğeni

:smiley: sonrasında hep sizden istemedi mi peki suyu :joy: Benim eşim de bir daha kek kesmemeye yemin etti bütün yiyecekmiş :joy::joy:

2 Beğeni