Merhaba hanimlar testim pozitif cikinca doktor hamilelik 2 folik asit vermisti kimyasala dondugunden beri icmedim kullanmaya devam etsem sakincasi olur mu doktora sormayda unuttum
Zararı olmaz Kullanabilirsiniz ya da korunma sürecinz bittiğinde tekrar başlayabilirsiniz
3 ay korunmam gerekliymis bitince basliyim o zaman degil mi tesekkur ederim
Folik asiti gebelik dışında kullanan insanlar da var içindeki vitamin sayesinde kan kaybdince oluşacak eksiklikleri biraz toparlar devam edebilirsnz gebelik öncesi en az 3 ay kullanılmalı çünkü korunma sonrası çocuk düşünüyorsanz hemen birakmyin
Tamamdir tesekkur ederim .
Rica ederim
Bence de için bırakmayın hemen hamile kalıyorsaniz sıkıntı yok ama uzun vadede korunmayip hamile kalamiyorsaniz 6 ay 9 ay gibi için zaten sakıncası yok folik asitin
Hamilelik oncesi degil ya hamilelik te kullanilan folikasit iceyim o zaman pazartesi de metotreksat ignesi oldum bilgisi olan var mi sonrasi icin doktor 3 ay korunmami soyledi
Genelde düşükten kürtajdan sonra felan ya 3 ay ya 6 ay korunun diyolar vücudun kendini toplmasi için ama 2 ay geçince bence devam edin korunmasız ilişkiye burda ki hanımlar da iyiler diyolar
Ben 1 ay korundum sonra xok sukur 18. Haftamdayiz oglumla
Doktor 1 ay korun demisti