Merhaba 8.ayımdayım doğuma az kaldı sarımtrak süt kesiği gibi akıntım var günde 4 defa bazen daha fazla iç çamaşırını değiştiriyorum. Normal mi yoksa Bi problem mi var acaba tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi? Doktora perşembe gideceğim ama kafayı yicem düşünmekten.
Sanırım enfeksiyon anlattığınız bütün belirtiler bunu gösteriyor perşembe gününe kadar bol bol su tüketmenizi öneririm geçmiş olsun
Bebeğe bir zararı olur mu acaba ilaç da kullanıyorum enfeksiyon için ama neden düzelmedi anlamadım akıntı yoktu önceden
Kötü düşünmeyin inşallah hiçbir sıkıntı olmaz hastane randevunuzu daha erken bir zamana çekebilirseniz en azından içiniz rahat eder
İnşallah sağolun randevu yok alamıyorum maalesef sırf bunun için araştırmaya aldım randevu
@Funda Aramıza hoşgeldin Eğer akıntıda koku, genital bölgede ya da idrar yaparken ağrı, yanma yoksa korkma canım. Doğuma yakın biraz öyle olabiliyor akıntı. Ben de yaşadım çünkü. Stres yapma, sakin ol. Hastaneye gittikten sonra bizi de bilgilendirirsen seviniriz
Sağolun şükür öyle yanma koku falan yok yarına randevu buldum kültür isticem inşallah önemli bişey değildir. Tedirgin oldum çünkü.
Merhaba @Funda hoşgeldiniz
Bende de sarı akıntı var doktorum normal dedi.
Yanına süt kesiği gibi de eklemişsiniz. Kaşıntı kokma var mı belki mantar olabilir
@Funda Rica ederim, geçmiş olsun. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama elbette bir baktırmakta fayda var. Telaş etmeyin
Bugün geldim muayene oldum doktorum fitil yazdı bebeğimin gelişimdede Bi sorun yokmuş. 2 hafta sonra yine gelicem kontrole bakalım sonuçlar nasıl olacak.
İyi olmanıza çok sevindim