Hamileliğin hangi 3 ayında zorlandiniz?

Canım bebeğinin kilosu felan ne kadar oldu ? Bende 36 haftalığım

Bugun kontrolum vardi 2915 gr boy 49cm 15 gundur dikkat ediyorum sekerim sinirda cikti 3 hafta sonra kismetse sezeryan olucam konustuk bugün sizinki ne kadar boy kilo

Benimde bu sıralar yemek giyemedim hiç 2850 kilo boy da 49 cm miş doğum pozisyonuna dönmüş ben normal istiyorum tabi 38 de belli olacak benim

1 Beğeni

Anladim canim Allah bir avazda kurtarsin insallah saglikla gelsinler tek istegim bu haberleselim bakalim kim once doguracak :sweat_smile::sweat_smile:

Aynen haberleşelim :smiling_face: çok sevinirim Allahım herkese yardım etsin inşallah canım . Ben haftaya yine gidicem kontrole .

Bende haftaya yine gidicem artik her hafta gelmen gerekiyor dedi bu arada cinsiyet erkek mi

Evet canım erkek , senin ?

Benim de erkek bu sene sanirim erkek senesi :blush:

Bilmiyorum ki :grinning: ama sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyorum hayırlı evlat olsunlar inşallah

Aminnn insallah :pray::pray::pray:

1 Beğeni

Kesinlikle son 3ay zor geçiyor

1 Beğeni

İlk 3 ay içinde çok zorlandığım dönemlerde oldu son 3 ay da da çok zorlandığım dönemler oluyor. Strese bağlı 4. Aya girdiğimde erken kasılmalarım da oldu kısacası hamilelik süreci sıkıntılı

Benim hamilelik hep zordu sadece 4,5,6 da biraz iyiydi ama normal halim gibi değil hele son ay berbattı ilk ay anlaşılmadan geçti sonra bitmek bilmeyen bulantı açlık yediğinden bir şey anlamama Şuan öyle bir rahatladım ki bebekte gelince içim huzur doldu

Canım ben 36haftalikken gitmiştim nst girdim herşey yolunda dedi başkada birşey demedi 10 15gun sonra tekrar gel dedi 38haftalik oldum sayılır pazartyesi randevum var inşallah net birşey söyler senin gittiğin devlet hastanesi mı yoksa özel olduğu için mi hemen gün verdi doguma

Devlet hastanesi kadin doğum hastanesi

Her zaman asericeksin diye bişey yok ki normal yani

Ilk üç ayımda koku hassasiyeti ve mide bulantısı beni çok zorladı. Ilk aylardan itibaren eşimin de çok büyük desteğiyle spora ve beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum ki hep bahsedilen “son aylar en zorudur” sözünü yaşamayayım. Şu an 33 haftalığım ve gerçekten spor ve beslenmeye özen gösterdikçe ağrılardan büyük boyutta kurtulmuş oluyorum.

Son iki ay, ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi :sob::grin:

1 Beğeni

İlk 3 ay bulantı kusma beni bitirmişti 2. 3 ay resmen hamileliğin balayı derler ya aynen öyleydi iştahım açıldı herşeyi canım isterdi bazen o kadar rahat olurdum ki hamile olduğum bile aklıma gelmezdi son 3 ay rabbim kimseye öyle şeyler yaşatmasın gecenin dördünde beşinde yürüyüşlere mi cıkmadim Hastanede her gün hava mi almadım uykulardan nefesip kesilerek uyanirdim yatsam olmaz otursam olmazdı ilk 3 ay ve son 3 ay cekmedigim kalmadı diyebilirim