Hamileliği sevdiniz mi

Merhaba hanımlar hamilelik nasıl bir duygu sevdiniz mi :woman_fairy:t2:

pregnant baby GIF

6 Beğeni

Çok yeniyiz o yüzden aman bir şey olmasın, aman dikkatli olalım sağlıklı geçsin diye hep diken üstünde. Sanırım 3-4 aydan sonra rahat bir nefes alırım gibi. Bir de kullandığım iğneler ilaçlar var onlar zorluyor. İnşallah sağlıkla geçer gider. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

4 Beğeni

İlk 3 ayını sevdiğimi söyleyemeyeceğim :sweat_smile: mide bulantıları, kusmalar, halsizlik. Bir de daha ne karnım belli oluyor ne hareket hissediyorum. Kendimi hamile gibi değil hep hastaymışım gibi hissettiğim bir dönemdi. Ama bulantılarım çok şükür minimuma indi :nazar_amulet:. Bundan sonrasını inşallah severim :heart_eyes:

2 Beğeni

Her iki gebeliğimde de ilk 3 ayım ve son 2 ayım çok zordu. Onun dışında sevdim :grin:

1 Beğeni

Her ne kadar çok zor geçse de (şiddetli mide bulantıları, ara ara olan mide ağrıları, son zamanlarda geçmeyen bel batmaları, bazen midede oluşan baskı tarzi değişik şeyler) ben çok seviyorum hamileliğimi, çok alıştım​:relieved:

1 Beğeni

Basindan bu zamana kadar hic bir hamilelik belirtisi olmadi bende. Ama simdi tekmelerini hissediyorum ya inanilmaz heycanlaniyorum. Bence cok guzel.

3 Beğeni

İlk başlarda pek anlamıyordum ama şimdi biraZ daha hissetmeye başladım sevdim çok rahatsız oldum bi durum yok şimdilik :innocent:

1 Beğeni

Ben de en çok son 3 ayı sevmiştim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben onunla iletişim kurmayı dokunarak hissetmeyi seviyorum bazı zorlayıcı yani olsada varlığına bin şükür elhamdülillah :palms_up_together:t2::two_hearts:

1 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Gelsin göbüşler güzellikler​:pregnant_woman:t2:

Tek demek istemem ama en sevdiğim yanı bebek hareketlerini hissetmek oluyor.Onun dışında en rahat geçiren için bile çok da konforlu bir süreç olduğunu düşünmüyorum :smiling_face_with_tear::smile:

Biraz zor ama duygusu çok güzel. Yaşanılan zorlukların sonucunda bebeğimizin olacağını anne olacağımı düşününce unutuyorum. Annelik duygusu olmasa çekilmez o mide bulantıları sancılar

1 Beğeni

Mucizelerime kavusmam 6 sene sonunda oldu ama hamileligin hic bukadar zor olacağını dusunmemistim.Henuz 9 haftaligiz ama kullanilan onca ilac her yedigim lokmada mide yanmalari ve eksimeleri beni bitirdi.Rabbime binlerce sukur ama su ana kadar cokta keyifli gectigini soyleyemeyecegim​:blush:

3 Beğeni

Sevmemek mümkün mü kendimi çok özel hissettiğim bir süreç :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben hamileliği çok sevdim. Bebek büyüyüp hamile gibi görünmeye başlayınca resmen göbeği mi sevdim :heart: çok güzel bir duygu her anı ayrı bir heyecan. Zor süreç ama, şöyle bir cümle varya “Hamilelik bir kadının kendi ile vedalaşma sürecidir.” diye çok çok doğru.

2 Beğeni

En rahat geçiren anne bile belli dönemlerde kaygı hissediyordur herhalde. Bedenimiz değişiyor, her şeyimiz değişiyor . Zorlukları olsa da iyi ki anne olmayı seçtim diyorum.

:heart::pray:t2:

2 Beğeni

İlk aylar zordu mide bulantısı falan cok sukur simdi rahatız her sefanın bir cefası vardırr çok sukur anneligi nasip eden rabbime çok guzel birsey sadece dogum korkusu disinda hersey iyi guzel

Hiç sevmedim uzun sürede düşünmüyorum

3 Beğeni

Zordu ama güzeldi özeldi!

2 Beğeni