Hamileler ve bebeklerde sivrisinek savar kullanımı

Merhaba
Bebekler ve hamileler için sineksavar var mı acaba

2 Beğeni

https://ty.gl/ol5z8nr30a
Bak burda bi çok doğal içerikli markanın var bebekler için. Bizde muzdaribiz sinekten ama hamileler kullanamıyormuş aldım duruyor evde. Her yerim o kadar çok sivrisinek yeniği oldu ki koca koca şişti. :pleading_face:

2 Beğeni

Yaaa çok teşekkür ederimmm
Ben bir şekilde dayanırım da Almila nasıl dayanacak yazık diye düşünüyordum
Benim rahmetli babaannem sivrisinek beni sokunca kolonyalardı beni :smile:

2 Beğeni

Zaten gündüz kaşınmıyot gece uykunun en tarlı yerinde uyuz gibi kaşıntı geliyor. O zaman bende kolonya sürüyorum benim babannem de kolonyalar​:smile: yakın toprak olmak demek çareler de benzer oluyor. :smile:

2 Beğeni

Ahahhaha Yaz geldiği bizim buram buram kolonya kokmamızdan anlaşılırdı :rofl:
Ben yine kolonyaya devam​:smile: Almilaya gönderdiğinizden alayım ama linke tıklayınca şöyle bir şey çıkıyor ben de mi bir sıkıntı var acaba​:frowning:

Bende açıyor denedim şimdi de
Fotolarını atayım öyle bakın

2 Beğeni

Hamileler için yasak olduğunu bilmiyordum :dizzy_face:
Evde vardı iyi ki kullanmamışım teşekkür ederim
Bebeklerde ne zaman kullanmaya başlayabiliriz
Bu yıl burda sivrisinek çok fazla dün ard arda iki tane öldürdüm. 3.yü de kaybettim
Sinir krizi geldi

3 Beğeni

Ben de çok kaşınınca kolonya sıkıyorum
Hala geçmezse sabunlayıp duruluyorum.
Buz gibi su çok iyi geliyor.

Ben geçen yıl vücut kokusu almıştım. Kokusunu beğenmedim. Isıran sinek yerlerine onu sıktığım an rahatlatıyordu. Acaba bu zararlı mı? Ürün vegandı.

1 Beğeni

Sivenonun her şeyi kötü kokuyor. Bebek çamaşır detarjani ve bebek şampunını kokladım berbat. Bence bu fısfıs da kötü kokuyordur.
Liste için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben kullanmadan önce okudum hamileler de kullanımı önerilmiyor aldığımın. Belki kullanılan farklı bi marka vardır. Bebeklerde kullanımı bu attıklarımda satıcı onayıyla da yenidoğandan itibaren diyor. Yine sizde bir bakarsınız.:heart_eyes: Burdada çok fazla, tarla varya etrafta ondandır diye düşünüyorum. Öldürmeyince uyuyamıyorum başında zınnn diye bi ses nispet yapar gibi. :rofl:

1 Beğeni

Bilmiyordum ben de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. kötü kokuya tahammülüm yok helede bulantılarım hala daha devam ediyorken.

1 Beğeni

Ya @Funda bizim eve sivrisinek girmiyor girince eşim olduruyor :joy:ama geceleri eşim degil ben uykudan ayiliyorum kaşıntıdan sivrisinek degil ha.
Kendiliginden kaşınıyor.neden ola bilir acaba?
Oyle kasiniyor ki uyuz oldugumu zann eder goren.

1 Beğeni

Vallahi bende aynı dertten muzdaribim keşke neden uyuz gibi kaşındığımızı bilebilsem.:rofl: Benim vücudumdaki ısırık yerlerini görseniz hastaneye git dersiniz o denli berbat büyüklükte ve yara oldular. Zaten rahat uyuyamıyorum sıcak bir de üstüne sivriler gerçekten çok zor.

1 Beğeni

Evet ya sıcak kaşınma zor oluyor.
Bacaklarim en çok bu halde.karnimla ben kasiyinca zorlaniyorum.
Sen ne cekiyorsun 41 haftasin hemde :confused:

İncia bitkisel ya. Biz de kullanamaz mıyız ki ? @Cansu @Funda

1 Beğeni

Ben hiç bilmiyorum. Ürünün üstüne bakmak lazım

1 Beğeni

Şu dönemde hiç bişeyi tehlikeye atmak istemiyorum genelde bitkiseller temiz içerikli oluyor kullanılıyor ama bi bakmak lazım üstüne benim aldığım yetişkinler için olandı yine bilindik bi marka ama kullanılmaz yazıyodu.

2 Beğeni

Mutlaka bir şey vardır diye düşünüyorum. Eczaneye sormak istiyorum yolum düştüğünde. Yoksa bu yaz bitmez kaşıntıdan ya. Kolonya da çok ağır kokuyor şuan bana. Burnum çok hassaslaştı :frowning:

2 Beğeni

Aaa çok teşekkür ederimmm​:hugs:

3 Beğeni