Hamileler tanışsın 🥰

Kızlar amaç sohbet olsun tanışalım ben 26 yaşındayım 8 senelik evliyim bir oglum ikiz kızlarım var 16 haftalıkta hamileyim mersin Silifke de yaşıyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Merhaba canım. Ben Hatice Aslen Elazığ’lıyım, Ankara’da yaşıyorum. Uygulamanın sahibi ve geliştiricisiyim. 39 Yaşındayım, 7 yaşında bir oğlum var

7 Beğeni

Oglum 6 yaşında kızlarım 4 yaşında

10 Beğeni

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Selaam selam 27 yaşım 8 aylık evliyim ilk hamileliğim İstanbulda yaşıyorum muhasebeciyim hamilelikle birlikte işten ayrıldım 16+1 iz bugün kızım oluyor bı de :face_holding_back_tears::purple_heart::cherry_blossom:

2 Beğeni

Allah’ım ne tatlı çocuklar maşallah Allah analı babalı büyütsün :purple_heart:

1 Beğeni

Maşallah sağlıklı olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canm cümlemizin evlatlarını inşallah bebişiimde erkek inşallah kısmet olursa iki kızım iki oğlum olucak, :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah cümlemizin :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

:heart::purple_heart::smiling_face_with_three_hearts: masallah

1 Beğeni

Adım dünya deva aydinliyim 37yasindayim iki kızım var biri 12 biri 6 yasinda suan 23haftalik hamileyim oğlum olacak kısmetse canim :heart:

3 Beğeni

Tek başına büyütüyorum. Yardımcım yok ama onlar benim gücüm onların sayesinde ayaktayım​:smiling_face_with_three_hearts::blush:

3 Beğeni

Maşallah maşallah ablacım Allah analı babalı büyütsün inşallah

1 Beğeni

Adim Duygu 29 yasindayim kayseriliyim 2 kizim var 9 senelik evliyim 3.yolda insallah

2 Beğeni

Sultan bende kizlar İzmir’den 6 aylık evliyim şuan 5 aylık hamileyim ilk çocuğum rabbim hepimizin çocuğuna sağlık uzun ömür versin inşallah

1 Beğeni

Amin canim cumlemizin inşallah :heart:

1 Beğeni

Bence güzel post oldu ya ne güzel nereden kimlerle tanışmış oluyoruz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

İnşallah inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aaa ben yaşımı yazmamism 29 yaşındayim