Kızlar amaç sohbet olsun tanışalım ben 26 yaşındayım 8 senelik evliyim bir oglum ikiz kızlarım var 16 haftalıkta hamileyim mersin Silifke de yaşıyorum
Merhaba canım. Ben Hatice Aslen Elazığ’lıyım, Ankara’da yaşıyorum. Uygulamanın sahibi ve geliştiricisiyim. 39 Yaşındayım, 7 yaşında bir oğlum var
Maşallah
Selaam selam 27 yaşım 8 aylık evliyim ilk hamileliğim İstanbulda yaşıyorum muhasebeciyim hamilelikle birlikte işten ayrıldım 16+1 iz bugün kızım oluyor bı de
Allah’ım ne tatlı çocuklar maşallah Allah analı babalı büyütsün
Maşallah sağlıklı olur inşallah
Amin canm cümlemizin evlatlarını inşallah bebişiimde erkek inşallah kısmet olursa iki kızım iki oğlum olucak,
İnşallah cümlemizin
masallah
Adım dünya deva aydinliyim 37yasindayim iki kızım var biri 12 biri 6 yasinda suan 23haftalik hamileyim oğlum olacak kısmetse canim
Tek başına büyütüyorum. Yardımcım yok ama onlar benim gücüm onların sayesinde ayaktayım
Maşallah maşallah ablacım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Adim Duygu 29 yasindayim kayseriliyim 2 kizim var 9 senelik evliyim 3.yolda insallah
Sultan bende kizlar İzmir’den 6 aylık evliyim şuan 5 aylık hamileyim ilk çocuğum rabbim hepimizin çocuğuna sağlık uzun ömür versin inşallah
Amin canim cumlemizin inşallah
Bence güzel post oldu ya ne güzel nereden kimlerle tanışmış oluyoruz
İnşallah inşallah
Aaa ben yaşımı yazmamism 29 yaşındayim