Hamıle qalmag

Qizlarr deyesen lekelenme olub mende testi helede yoxlamamisam beyag gordum karicniye oxsar birsey gelib size aybasinin elametidir yoxsa hamileliyin

Çox az gəldi? Yoxsa necə yerləşmə olabilər əgər davamı gəlməsə aybaşı kimi olmasa sabah test edə bilərsən :heart_eyes:

Az gelib he canim sabah yoxlasam gorseder ki, ? Men esitmisem 10gun gozlemek lazimdi

1 Beğeni

Test üçün yox 3-4 gün gecikmədə bəs edir hələ mən aybaşıya 3 gün qalmış etmişdim iki xətt olmuşdu heç qan testinə getmədim 1-2 həftə sonra həkimə getdim​:smiling_face_with_three_hearts:səndədə xeyirlisi olsun inşəəAllah xəbərləri gözləyirəm

1 Beğeni

InsALLAH canimm​:melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Xestelendim qizlar bugun beyag etdim testi ardiyca xesdelendm​:face_holding_back_tears:

Hamilelik deyilmis aybasi gecikmesiymis​:unamused_face:

1 Beğeni

Can stres eləmə inşəəAllah bu ay nəsib olar.:face_holding_back_tears: Yumurtalanma günlərini hesabla əlaqə üçün həmin günlərdə ol stresdəndə uzağ dur inan insana ən çox təsir edən şeylərdən biridə odu səbrsizlənməy stresə düşməy

He canim 8gun gozledm bugun yoxluyanda hecne cixmadi bos cixdi test aybasi gecikmeymis

1 Beğeni

Mənimdə padruqam belə olur ama gecikməsi yox bidəfə est etdi 1 gün gecikmişdi silik kimi çıxdı sən demə gecikibmiş o çox stres edir ondandı hım yumurtalanma rahat olmur həmdə aybaşı gecikir ya tez yada gec olur

Yumurtamadanda ola biler ama bele birseyde var bel cekilme bilmirem bilirsiz hele seyi ya yo usagligida eyile biler ondada usaga qalmag olmur bel bosalandada olmur usdune dussun ele bele sey deyil bekede ele beli bosalib cox adam edir onu xeyrinde gorur uc gun gedilir qarina bilmirem ne edirler birde beline boyuk banka boyda sey qoyurlar uc gun davam edir beli baglanir terpenmelidi yerinen onan soram qalacag usaga menede dua edeceksiz valla

1 Beğeni

Eger hekimlikde birsey yoxdusa demek hem bel bosalib hemde usagligi eyilib o duzelenen soram ele adam var hemin ayinda qalir ele adam var bir ayinan soram

1 Beğeni

Beli bosalsada usagligi eyilsede hekimnen birsey gozdemeye deymez cunki,hekim demir get belini cekdir onu ya anasi yada qaynanasi aparmalidi cox adamda olur beli cekilenen soram qalir usaga rahat ne derman lazim olur nede hekim

1 Beğeni

Allah razı olsun bacı çox sağol heç yadıma düşmürdüe bilirdim onu bizim qohummuzda 1 iliydi getmişdi gördü olmur həkimdə heçnə demir problemin yoxdu deyir sən demə beli boşalıbmış oda getdi çəkdirdi bir müddət sonra uşağa qaldı 5-6 gün əvvəl uşağın bir yaşı oldu məşəəAllah uje ikinciyədə hamilədi 4 aylıq bəs səndə nədi problem bu belin boşalmağıdı yoxsa yeni evlisən? Uşağ istyrsən

Gorursen canim bel bosalamg problemin mutleg de padruqana usdune dussun belinde cekdirsin qarninda usagligin duzeltsinler onan soram insALLAH olacag canim menim men ikinci usag isdiyirdm bir oglum var mendede bel problemiydi usaglig eyriliyidi belim cekilenen soram qaldim ama indi nedise ikinciye qala bilmirem usagligim eyilmisdi teze duzeldib hekim yeqinki, problem belimdedi cunki, belim heddinen cox argiyir

1 Beğeni

Canın şirin inşəəAllah düzələr narahat olma eləboldim heç olmayıb şükür Allaha bir övladın var Allah qorusun saxlasın bacı:heart_eyes: elə bayaq yazdın padruqama oda dedi mənimdə ağlıma gəlmirdi bibimdə elə elətdirmişdi uşağa qalmışdı deyir dedim get səndə çəkdir məncə ondandı problemin

1 Beğeni

Amin Amin ALLAH butun balalari qorusun insALLAH padruqaninda olar belin mutleg cekdrsn​:smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Amin bacı:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: çox sağol Allah razı olsun demişəm görüm edəcəymi əsas odu məndən demək

1 Beğeni

InsALLAH canim xeyirli xebernen gelersen​:kissing_face_with_closed_eyes:

1 Beğeni

İnşəəAllah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni