Merhaba arkadaşlar. Tesettür hamile pijama takımı önerir misin?
Gecelik te olsa pijama da olsa sabahlıklı olanı almanı öneririm canım, bir de açık renkler genelde iç gösteriyor, ayrıca ön kısmından düğmeli veya emzirme özellikli olması gerekiyor, bir de mümkünse göğüs kısmı dantelsiz sade olursa sen ve bebeğin daha rahat edersin emzirirken
marka önerisinde bulunur musunuz?
Ben ilk doğumumda pıer carden in almıştım ama outlet mağazasından almıştım o zaman daha uyguna gelmişti, trendyolda da çok fazla alternatif var
Bn de tesettürlü olarak bunları beğendim ama alamadım daha 250 tl kumaş polyester çok beğendim
Sarıyı kendime aldım
Ben tesettürlü değilim ama kışa denk gelicek diye 2 tane gömlekli uzun kollu pijama aldım kaç tane olması lzm gecelik olarak dusunmuyorum kendimi toplarlaması zor olur bide süslü lohusa olanlara gerek var mı
Bn hiç süslü lohusa takımı fln almdm gerek duymadım açıkçası bnde bi takım kollu ıkı takım da kolsuz um vardı yaza denk geliyor bunlar yeterli diye düşünüyorum
Üstte ki lacivert gecelik takımı cok guzelmis ama geceligin boyu cok kısa bence tam diz altında bitiyor. Dogum katınıza erkekler alınmıyorsa giyilebilir ama erkek ziyaretci ve refekatci alınıyorsa ben tercih etmem bu boyda. Tam boy bileğe kadar uzun gecelikler var ben onlardan almayı dusunuyorum ins.
Devlet Hastanesi’nde geliior baskalari eşini görmeye ve bunda şehir hastenesinde yapicam inşallah doğumu bakalım nasıl olacak