Siz hamileliginizi ne zaman ogrendiniz ve vucudunuzda neler yasandi ?@Nergiz13
reglmdan 2 gün geçmişti test yaptım evde öyle öğrendim.Sonra 3cü ayımı bekledik ondan sonra hastaneye gittik,ama 3ayıma kadar kusma,bulantılar,yorgunluk halsizlik karnımın aşağı bölgelerinde hep ağrılar oluyodu regl sancısı gibi böyle şeyler yaşadım doktora gittiğimde de akıntım vardı beyaz biraz kokuluydu fitil yazdı doktor onun içinde sonra geçti.şimdi 7 aylığım ara sıra bulantılarım oluyor yine ağrılarım da arttı
Peki reglin iki gun geciktiken sonra hic kanaman geldi mi ?@Nergiz13
Ben 3+5’de öğrendim. Arada belim ağrıyordu. 6. Haftadan sonra bulantılar kusmalar başladı.
hayr bende öyle şeyler olmadı yerleşme kanaması ola bilir sende de burda bazı arkadaşlarda olmuş kahverengi fln
Hamileliğimi regl olmazdan önce öğrendim 2 gün önce hatta.Sonra ağrılarım çok oldu yerleşme aşamasında olduğu için aynı regl gibi.Ayaklarımda,karın,bel ağrısı,göğüs hassaslığı böyle.Sonra doktora gitdim kan verdim emin oldum.
Reglim 10 gün geçmişti ama umudum yoktu içtiğim ilaçlardan geciktim sanıyordum ondan test yapmıyordum ama ablama söz verdiğim için ramazan bayramının 1.günü rşimle test yapmaya karar verdik ve pozitif çıktı öğrendiğimde 6.haftaya girmiştim.
Ne guzel allah bagislasin umarim benimde olur cok istiyorum @Glsh887
@Nazli inşallah vakti zamanı geldiğinde olur seninde. Benim olduysa bence herkesin olur çünkü iki kere hsg çektirdim ve ikisinde de tüpler kapalıydı normal yolla olmaz denildi bir kez tüp bebek yaptım tutmadı ama bu hamileliğim kendiliğinden oldu.
Ayy ne guzel allah nasip ettikten sonra her sekilde oluyor iste cok sevindim adina valla @Glsh887
Test yaptim negatif cikti demek ki yok
Ben 4 haftalıkken öğrendim regl olacak gibi ağrılarım vardı bulantılarım yeni başlamıştı karmakarışık şeyler fakat dünyanın en güzel hissi bebek haberi
Sağlık ocağında beta hcg degerine baktırdınız mı
Yom sadece test yaptim kan testini de ilk firstata yaparim
4 haftalıkken öğrendim adet sancısı gibi sancılarım vardı adet olacağımı sanıyordum çünkü zamanı gelmiş geçiyordu taaa ki bir sabah mide bulantısı ula kusana kadar
Ne guzel