Hamile nasıl duş almalı

Ben duş aldığım zaman kolumu kaldirip sacimi kopuklerken karnım sanki dartınır gibi oluyor.ve hem ağrıyor karnım hemde bebeğim nasıl diye merak ediyorum.
Yani nasıl duş alınmalı artık onuda bilmiyorum.sizdede oluyormu?baş kopuklerken karn dartinmanız,kolunuzu kaldirdiginiz an .
Bilmek isterim.siz nasıl duş aliyorsunuz?bebeği rahatsız etmeden?:point_down:

Su çok sıcak veya soğuk olmasın yeter :innocent:
Onun dışında kaymayan terlik kullanmalısın
Başka da bir şeye dikkat etmene gerek yok.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yıkanmalısın :blush:

2 Beğeni

Bunları yapiyorum canım, sadəcə kopukledigimde karnım dartınıyo bununcin ne onerirsin

Dartınıyor ne demek

Uzanıyor demək qaliba :crazy_face:kolumu kaldirdigimdâ karnım acı formda uzaniyor.anlata bildimi,?

:grin: suyun çok sıcak olmasın da hangi pozisyonda yıkandığın önemli değil :heart_hands:

Anladım canım,:kissing_heart:ama sen anlamadın dedigimi kesin​:sweat_smile:

1 Beğeni

Doğru mu bilmiyorum ama ben oturarak yıkanıyorum hamile olduğumdan beri. Bayılma durumlarım var bu sıralar pek iyi değilim, yer de fayans ne olur ne olmaz diye oturuyorum
Oturarak deneyin isterseniz bir de

1 Beğeni

Esin yardım ediyordur degilmi.
Neyin ustunde oturuyorsun sandalyemi koydun?

Tabure koydum canım. Eşim 2 haftadır eğitimdeydi bugün gelecek inşallah, o süre zarfında annem yanımdaydı sağ olsun o yardım ediyor

Anladım canım,adına şimdi bakdim ya betuesk.nerelerdesin kız

1 Beğeni

Sorma kız, hastaneye kontrole gittiğim gün hastanenin asansöründe bayıldım. Bir sürü tahlil yaptılar hastanede akciğer de bir tıkanıklık olduğunu ve ilaçlı tomografiye sokmaları gerektiğini söylediler. Tıkanıklığa emin olmaları için. Bebek için zararlı olduğu için imza vererek kabul etmedim. Bir zararı olur mu bebeğe dedim. Sen oksijensiz kalıp sık sık bayılabilirsin bol bol soluna yat çocuğa oksijen daha rahat gitmesi için dedi doktor hanım. Sonra başka bir hastaneye gittim, kan değerlerin de çok düşmüş bu aylarda normal değil bu, bu şekilde devam ederse doğumın riskli olur dedi kan ilacına başladık doğuma kadar bir de acil kardiyolojiye yönlendirdi çarşamba randevum var. Bebek iyi ama ben biraz kötüydüm anlayacağın. Dün yine baygınlık geçirdim nefes alamadım annem müdahale etti hemen çok şükür iyi ki yanımdaydı

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Bayılmalar en çok ilk 3 ay oluyor. Siz 3. Ayı geçtiniz diye hatırlıyorum Kardiyoloji randevunuz ne zaman. Güzel haberler almanız için dua edicem :relieved:

Geçmiş olsun ,yalan soyluyorlar ,bu ayında normal degilmiş bmem ne diye.valla ben bayildim markette eşim mudale etdi və kendime geldim.ondan sonra gic bayilmadım.nedeki doktora soylemediki canim.
Anneme soyledim annem hamileligin bu 3 4 ayında normal dedi.annemde bayılmiş küçük kardeşimde, doktora gitmişdi normal demişti,sadəcə stres olmaz.ve kan dusuklugunden ola biliyor demişti.
.
Sol uste yat deməsi bence işe yarar.o zamanlar ben sol değil həm sağa hem bel üstü yatiyordum.ama ogrendim ki sol yatmak iyi,bayilmaya iyi oldugunu bilmiyordum ama bebege iyi olduğunu bilip yatdım ve bayilmadım sora ,geçer inşallah bayilman.baymak kotu bişey.bazen ayak üste olup duşersen yani bebek zarar görür her defasında onuncin dikkatli ol.birde çok oturup birden ayağa kalktikdada bayilma oluyor canim baş donuyor diye.
Ben marketde bayildigimda iyiki eşim o dakika gorup tutmuş yere duşmemişim,kucagina duşmuşum.yani Allah yardimcimiz olsun ,ne diyelim​:pray:

Bayılmalarımı normal bulmadıkları için uzun uzun araştırdılar tuttular hastanede. Hala devam ediyor. Nefes alamıyordum birden oksijen kesilince bayılıyorum

Maalesef benim bayılmalarım 2 aydır bu şekilde. Ve durup dururken değil nefes alamadığım için bayılıyorum. Nefesim birden kesiliyor kriz geçirir gibi oluyorum. Sonra bayılıyorum. Haftada minimum 5 kez oluyor

Çokmuş ,sen evde yanlız kalma

Evet evet
Bu yüzden annem geldi yanımdaydı eşim gittiğinden beri

1 Beğeni

ben oturucam artık bnyoda öyle duş alıcam ayaklarımı eğilip yıkıyamıyorum eşim yardım edeyim diyor ama utanıyprum izin vermiyorum​:rofl:mecburen oturup alıcam artık saçlarımı yıkadığım zaman rahat ama ayaklarım falan zorlanıyprum karnım dartınıyo

1 Beğeni

Səndədə dartınır?:sweat_smile:cansuya anlatamadım ya ,dartinmak ne demek bilemedim şimdi turklerde.banyo çok küçük orda oturamam :grinning:

1 Beğeni