Hamile kıyafet önerileri

Merhaba, ben hamile kıyafetleri bulmakta zorlanıyorum. Her mağazada da hamile kıyafeti olmuyor.
Siz, hamile kıyafetlerinizi nerlerden seçiyorsunuz?

2 Beğeni

Annem ev için aldı ,Valla bende almak istiyorum.dısari ciktigimda giyine bilecegim bişey…bulamiyorum,sırf hamile giyimi satilan mağaza varmı bilmiyorum.ve bulamiyorum

1 Beğeni

Ben bugün bir kaç tane sipariş verdim. Beğenirsem linkini buraya eklerim hala bi hamile pantolonu bulamadım

1 Beğeni

Tamam ,hamile pantalano sevmiyorum hamilelikde

Ben de sevmediğim için beli lastikli pantolonlardan aldim ince olanlardan,gobeğimi sıkmıyor çok rahat.Hem sicaklara dogru gidiyoruz rahat rahat giyerim oneririm sizede

1 Beğeni

Kizlar resim nasil ekleniyor?

Bende bilmiyordum ama ,cansunun sayesinde oyrendim…saunada oğreteyim…googlede, img yükle ,
Yaz sonra ilk çıkan aramaaya gir.ordan resim ekle ve en altda kopyalaya bas ikinci kopyala kelimesine ama .sonra cikip buraya gel ve metni buraya birleşdir

1 Beğeni

Google arama kısmına imgyukle yazıyoruz
İlk çıkana basıp fotoğraf yüklüyoruz
Eklediğiniz fotoğraf yanında kopyala var
İster o şekilde kopyala yapıştır yapabilirsiniz
İsterseniz de @Cesurumm gibi ekledikten sonra sürükle diyebilirsiniz
Resimler kısa süre sonra siliniyor
Siz link olarak eklerseniz ben mesaj kutunuza görseli sabitlerim

1 Beğeni

Yardımcı oldugun için teşekkür ederim

1 Beğeni

Bilirem onu elemişem sekilide yukləmişəm ama linkini bura kopyalaya bilmedim kopyala yazisi gelmir.yoxlayacam indi yenə

Tamam yapicam,silinmemesi için resimi yuklerken orada gün ay veya saat seçimleri var süreyi seçiyorsun ve resin istediğin kadar görünür kaliyor.
Ben yapdim sadece linki kopyalayamadim buraya.

1 Beğeni

1 Beğeni

Çok güzelmiş. Güzel günlerde kullanın :innocent:

Evet ekleye bildim resimi kizlar,sure olarak 1 hafta seçdim.1 hafta gorunur kaliyor resim.
Bu pantolondan aldim kendime iki tane bir lila birde beyaz,hamilelikde çok kurtarici bir parça.karin cok buyuduğu zaman lastiğini katlayada bilirsiniz ama 7 aya kadar rahat rahat giyerim ben.Normalde kendi bedenimi aldin birde M ama yinede lastiği cok genis

1 Beğeni

Bax sene komek edim,atdıgım şekillere diqqətlə bax

1 Beğeni

Bunu göstermiştin, çok güzel sana çok yakışırdı

1 Beğeni

Teşekkür canım Yakisir bilmem ama, bulamiyorum ki,bunun için baby uğurdan ogrenmem lazım sonucda baukde yaşıyor

@Cesurumm @baby_ugur cesur sana yardımcı olmak için uygulamalı fotoğraf attı

2 Beğeni