Planlı gebelik planlayan anne adayları hamile kalmanız ne kadar zaman aldı? Son zamanlarda kötü beslenme alışkanlıkları, hava kirliliği gibi sebepler yüzünden hamile kalma süresinin uzadığını okumuştum. Sizlerde nasıl oldu?
Yumurtlama takibi ile ilk ay pozitifi gördük
16 günə hamile kaldım ,rabbime şükür
10 güne hamile kaldım .Rabbime şukur
Bir senenin sonunda hamile kalabildim şükür Allah isteyenlere nasip etsin kimseye aratmasin
İlkinde oldu çok şükür Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Aslında hep ilkte olsun istiyordum. Ama 1.5 ay sonra aldık güzel haberi. Öyle yumurtlama günü falan takip etmedim.
İlk oglumda korunmayi biraktikdan sonra 1 ay sonunda hamileydim.İkinci hamileliğimdeyse kararsizdim hem istiyordum hem korkuyordum çabukmu acaba diye.Bir kereden bisey olmaz dedik,ama ilk denemede hamile kaldimtutmasaydi belki hala korunuyorduk
1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Doğal korunma yöntemleri
Yyumurtlama gününü nasıl hesaplayacaz
Yumurtlama günü genellikle menstrüel döngünün ortasına denk gelir. Bir kadının döngüsü 28 gün ise, yumurtlama genellikle 14. gün civarında olabilir. Ancak, her kadının döngü süresi farklıdır. Yumurtlama gününü belirlemenin bir yolu, döngü sürenizi takip etmek ve genellikle yumurtlamanın gerçekleştiği 14. günü bulmaktır. Ovülasyon testleri ve bazal vücut sıcaklığını ölçmek gibi yöntemler de kullanılabilir.
Her kadındz farklı olabilir ben ovülasyon takibi yaparak öğrenmiştim geç yazdım kusura bakmayın
Esimle yaklasik 4 5 senedir evliyiz.Bu aralikta son adetim oldu ve kasimdaki yumurtlama gununu degerlendirdik cok sukur tuttu ayrica bu ilk gebeligim de 16 gunde hamile kaldim diye hesapladim dip not: bundan once planlanan bebisler negatif olmustu
Günü gününe herşeyi takip ederdim ama 2 ayın sonunda hamile kaldım