Hamile hayalleri

Merhaba hanımlar Hadi sizinle hayal kuralım mı?

Şuan nerde olmak isterdiniz? Başka bir hayaliniz var mı?

2 Beğeni

Neden bilmiyorum ama kendimi bildim bileli asla hayal kurmam. Bende hayallerimin yerini istek ve hırs alır hep. Belkide yanlış yapıyorum bilmiyorum ama küçüklüğümden beri verdiğim yaşam mücadelesi, yalnızlık ve hayata tutulma çabasından kayanklı herhalde. :hugs:

3 Beğeni

O zaman senin hamilelikteki istek ve hırsin ne @Gulsen95

3 Beğeni

Ben ne zaman hayal kursam tam tersi oluyor. Kucuck gereksiz biseyi bile aklimdan hayal olarak gecirsem. Yine tam tersi oluyor. :disappointed:

Mesela dun şimşek çakıyordu.şimşek birini oldurmuş dediler komşunu. Ben 1 saat sonra kendiligimden ,aman allahim şimdi onlarda şu an cənazə falan var Allah gostermesin diye hayal etmişdim bir an.

Ustunden dakka gecmedi,duydum ki hastaneye kaldirmişlar. Yuhh oluyudemi diriltdi benim hayalim dedim ve . Gercekten hayallerimin tam tersi oldugunu kabullenmiş oldum. Çok aci bir sey bu benim icin. Bunun yuzunden hayal kuramiyorum :disappointed: Tersi oluyor diye bebegimle ilgili hic hayal kuramiyorum. Ne bileyim benimkide boyle getirmiş işte.

3 Beğeni

:joy: gülmek yok ama olurmu İlk önce bebişimle tatile çıkmak vede onunla birlikte artık git gide uzayan yüksek lisansımı tamamlak . En son ilerleyen zamanlarda rabbim kısmet ederse Yurtdışında yaşamak

3 Beğeni

Anam durun zengin olmak ve kendi mesleğimi yapabilmeyi yazmayı unutmuşum ha birde bu unutkanlığmın bitmesi @Cansu :star_struck::joy::joy:

3 Beğeni

Bu sıcakta hayalim,kendimi buz gibi sulara,denizlere atmak ya da soğuk bir ülkeye gitmek.Sonrasını düşünürüz.:rofl:İçim alev alıyor şu an.

8 Beğeni

Ama bu çok güzelmiş :bouquet::star_struck:

3 Beğeni

@FidanUğur valla içimiz fakir ben de uyumak istiyorum hadi biraz büyük düşünelim

4 Beğeni

:joy::joy: teşekkür ederim :green_heart::green_heart: yeşil kalp sana

4 Beğeni

Hhhhh buna çok güldüm :joy: ay şaka maka bende yanıyorum sıcaktan noramlde temmuz ağustosta bile yanımda montla dolaşırım ama bu sene hamilelik aşırı hararet bastırıyor

5 Beğeni

Mısır El Sharm’da o muhteşem yerde olmak isterdim… Eşimle bu yaz ki tatil hayalimiz orasıydı ve ailecek ilk yurtdışı tatilimiz olacaktı ama hastane işleri ve memleket ziyareti olunca tatil hakkımızı doldurmuş olduk… Seneye yazın orda olacağız inşallah 4 kişi olarak… Hastanede olduğumdan beri tek hayalim orası…

4 Beğeni

Çok güzel gözüküyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben böyle sıcak görmedim​:hot_face:

3 Beğeni

2 gün önce eskişehir en sıcak il seçildi

1 Beğeni

Bende @NURAN :joy::joy: SICAKDAN o kadar kavruluyorum ki . Hep bu şarkı dilimde.

(Atın benii denizlereee):joy::joy:

1 Beğeni

Ayy ayni beeenn o kadar yaniyorum kii doguma kadar kutuplara götürseler yok demem :grin::grin: bu yaz mahvetti bizi :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

2 Beğeni

Hep hayalimdi Karavanla Karadeniz turu yapmak bu sene gidecektik hamilelik olunca gidemedik seneye 4 kisi olarak gidecegiz insallah​:smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Hayalim ailemin yaninda olmaq

2 Beğeni