Hamile çekimi yaptırdınız mı
Kendi çekimimden birkaç fotoğraf paylaşmak istedim sizlerle Henüz düzenlenmedi fotoğrafçımız tamamayınca sonuç nasıl olacak bakalım
Hamile çekimi yaptırdınız mı
Kendi çekimimden birkaç fotoğraf paylaşmak istedim sizlerle Henüz düzenlenmedi fotoğrafçımız tamamayınca sonuç nasıl olacak bakalım
Ben bırak hamile çekimini düğün çekimi bile yaptırmadım hamile çekimi uzaktan yakından aklıma bile gelmedi eşim nefret eder böyle şeylerden
Ay çok güzelsiniz çok istedim ama bende o kafada bir eş yok maalesef
Benim eşimde fotoğraf çektirmeyi hiç sevmez. Ama bana söz vermişti pandemiden dolayı düğünümüzde bazı hayallerimizi gerçekleştirememiştik üzülmüştüm. O zaman bazı sözler vermişti bu da onlardan biriydi. Sözünü tuttu ve çekim yaptırdık. Hatıra kaldı bizim için bende çok mutlu oldum. Ama sizde kendiniz çekim yapabilirsiniz. Biz birkaç defa kendimiz de fotoğralar çektik
Yapılır elbet benim ablam çok iyi anlar kamerası da vardır birçok çekimini kendi yapmıştır ama eşim gelemez öyle şeye
Çok teşekkür ederiz Erkekler genelde öyle ya fotoğraf çektirmeyi sevmiyorlar ama eski fotoğraflara bakıp o zaman şöyleymis böyleymiş falan diyorlar. Çekmezlerse nasıl anı kalacak
Eşim kabul etmediği zamanlarda bebişimiz doğunca baban izin vermedi baban kabul etmedi derim diyorum
Güzelmiş
Wooow harika
Anlayana bacım
Büyülendim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Bende geçen hafta yaptırdım çekimi herşey unutuluyo fotoğraf kalıyo sonuçta dedim bide zor bir hamilelik süreci geçirdiğim için eşim moral olsun diye destekledi sağolsun Fotoğraflarınız çok güzel olmuş genel olarak herkese aynı pozları verdiriyolar sanırım kendimi gördüm resmen
Kesinlikle anı kalmalı çünkü bir daha aynı günler yaşanmayacak