Gun ıcınde ıkı kere sıvı geldı agrım sancımda var ne yapmam gerekıyor 39.haftanın ıcımdeyım
Bu durumda En kısa zamanda bir hastaneye gitmeniz en doğrusu olacaktır..
Sabah kontrol lum var eger aynı sekılde devam ederse acıle gıtcem sancılarımın sıkılasmasını beklıyorum
Suyun yoğun bir şekilde geldiyse beklemeden git canım
Yok az az gelıyo damla damla
Dün burda bir arkadaş aynı şekilde az az geliyo dedi bugün doğum yaptı sancılarınız varsa takip edip hastaneye beklemeden gidin
Var sancım alt bolgeme bısey baskı yapıyormus gıbı agrı da var
Suyunuz gelmeye basladıysa bence hastaneye gidin henüz dogum yapmadım ancak doktorda eğitime girdiğim ebede bunu söylüyor
Nasılsınız şuan ?
Iyım suan cok sukur doktor kontrolum vardı bugun acılmam oldugu ıcın suyum azar azar gelmesı normal dedı doktorum ve ayrı yeten bebegım heran gelme ıhtımalı varmıs her hangı bı sey olursa acıl olarak gel hıc beklemede dedı bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsın ane balım ılk goz agrım oglum
Yaaa çok tatlısınız maşallah sağlıkla,kolaylıkla gelsin minik adam
Amın ınsallah
Galıba bu sefer ane balım oglum gelıyo
Yaaaa heyecanla bekliyorum
Hastenedeyım ayrılamdım rahım agzım acılmaya basladı her an dogum alcaklar artmasını beklıyorlar
Kaç cm şuan
Rabbim kolaylıkla sağlıcakla kucaklasın inşallah
Sıvı nasıldı peki ? Bende 39+6 yim lavabodan çıktım, normalde günlük ped kullanırım onu dolduracak şekilde beyaz suya yakın akıntım oldu değiştiririm derken iç camasirina hafif bacağıma geldi , pembe ya da kan rengi değil. Bu şekilde mi idi
Bebegımı sag salım bugun 8 54 de kucagıma aldım normal dogum yaparak
Maşallah rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişin ve lohusalığın hayırlı olsun canım benim