Halsizlik bir şey yapmak istememek 17+5

Kızlar günaydın ilk 3 aydan sonra bu hal gider diye okudum ama benim halim yok sürekli yatmak istiyorum her şeyi yapmaya üşeniyorum canım sıkılıyor bu duruma :pensive:

5 Beğeni

Bendede oluyor çoğunlukla 3 gün iyiyim 4 gün birşey yapasım yok

3 Beğeni

hormonlardan dolayı o , şimdiden iyice yat dinlen son ayına gelince benim gibi sabaha kadar kıvranıcaksın uyutmuycak bebiş :rofl:

3 Beğeni

Oy anam oy :sweat_smile: normalde de çok enerjik biri değildim ama şuan iyice uyuşuk oldum :smiling_face_with_tear:

5 Beğeni

Yat uyu kız boşver. Canın bir şey yapmak istemiyorsa uyu gitsin :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ahaha eşimde öyle diyor son aylarının tadını çıkar diyor​:joy:

2 Beğeni

Gunaydın canim,Normalda zaten oluyor o aylarda boyle halsizlikler,çabuk yorulma)kan tahlileri de kanin nasil çikdi?kan azliğin varmi?Bende bu dediğin halsizlikler hamileliğim boyunca oldu.Kan azlığındanmış,Tahlillerimde Anemi diye çıktı,2 aydır kan artıran ilaçlar iğneler yaptirdim.Çok şukur artık öyle değilim,kendimi cok iyi enerjik hiss ediyorum.Belki sendede kan azliği vardır.En çokda sabah dan saat öğlen 1 e kadar daha halsiz oluyordum.Geçdi şukur

2 Beğeni

Aynen benimde normalde enerjim zaten yoktu ama,bu halsizlik beni iki kat mahv ediyordu.Hic bisey yapmak istemiyor insanin canı

3 Beğeni

Ben de dönem dönem kansızlık çıkıyor ilaç içiyorum düzeliyor yeni kan testi yaptırdım ama bir şey çıkmadı demir ilacı içiyorum zaten bilemiyorum neyden oluyor hormonlarla alakalı sanırım :neutral_face:

2 Beğeni

Kan değerlerine baktır canım belkş kanın düştüyse o zamanda insan sadece yatmak istiyor. @Hasen

3 Beğeni

Kansizliğinda etkisi vardır,ama hamileliğin o donemlerinde normal boyle halsizlikler,2 ci trimesterde full enerjik olucaksin​:grin:Hamileliğin balayı derler 2 ci trimestre​:innocent:

2 Beğeni

16+5 oldum halen öyleyim herşeye karşı isteksizlik bel ağrısı iştahsızlık yorgunluk erken olmasına rağmen ödem şişlik :person_facepalming:uyku hali. Keşke uyumaya zamanım olsa

3 Beğeni

Ben 4 ,5 ayıma kadar oyleydim merak etme normal bir sey canım​:heart: @Hasen

3 Beğeni