Hala doğuramayanlar

Bakalım sağlıklı olsunlarda

1 Beğeni

Tabi canım öncelik o. Bu sabah bi sanci oldu gibi oldu. Hele şükür başlıyor galiba dedim.Uyudum uyandim gecmis. Benim kız benimle dalga geciyo​:crazy_face:

Bendede öyle oluyo sancı geliyor gibi oluyor Allahım nolur yalancı sancı olmasın diyorım sonra bakıyorum yok geçmiş benim kızda benle dalga geçiyor sanki doğumunu bana söylermisin doğum yaptığın zaman birde bebiş çok hareketli olursa doğummu acaba

1 Beğeni

Evet bi haftaki ben… Seni okuyunca​:joy: 40+4 doğdum bacım senden daha sabırsızdım emin ol. Bir gece Allah ım artık sabah doğrayım dedim ve doğurdum.

1 Beğeni

40.4 haftadayim bende doğuramadım dha cumartesi günü suni sancı verecekler doğum başlasın diye suni sancı ile doğum yapan var mı

1 Beğeni

Gece uyku sıfır sıkıntı giriyor içime ya

1 Beğeni

Valla bacım tanımıyorum dogruyu diyim yengem suni sancı ile doğurdu çok zorlandı yedi yıl oldu ikinci çocuğu yapmak istiyor olmuyor mümkün mertebe suyu iyiyse beklet

#nergis doktor başlatalım dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum biraz

1 Beğeni

Suni snaci verilmesi ile cocugun olmamasinin nasil ilgisi oluyo ki

Eger dogurmayı basarabilirsem tabiki ilan edicem. Benimki de cok hareketli oluyo bazen bide cok baskı oluyo. Bende bilmiyorum inan ki dogum belirtisi mi ne . Hangimiz dogurursak bilgileri paylasalim​:smiley:

Ayy 40 ları görmem insallah ya. Bende sabah dogurayim diyeyim bari belki gercek olur​:smiley:

Allah yardımcın olsun bi avazda kurtul insallah . Cümlemiz tek nefeste kurtulalım sag salim alalım kucaklarımiza bebelerimizi​:wink::innocent:

Bende nedense dönmem etmem zor olur üstüne yatarım cocuga bisey olur psikolojisiyle uyuyamıyorum gec oluyo saat oyle olunca. Sancidan agridan degil yani

Korkma. Allahın izniyle kurtulacaksın. Bebeginin kucagında olacagı anı hayal et kavusacaksin. Pozitif düşün ve agrını yönet. Eminim daha kuvvetli gecireceksin o süreci. Sahsen kendimi motive etme seklim bu.

E valla baskı yapmislar zaten yeğenim doğdu kuveze başka.ile.gonderdiler sancı yok suni.sanci.ile zorlamislqr

Valla korkudan ağladım kaçtım eve geldim suyu yerinde hareketi iyi niye zorliuim bebegimi

Ilk oğlum 37+4 de doğdu 2.oğlumda 36+3de doğdu

Aynen tecrubem varda ilk doğumun muş gibi oluyo çünkü nasıl olcak nasil baslicak doğumun doğum sırasında basina ne gelicek bilmiyosun çünkü her doğum bir değil ilk oğlumda bişey anlamadim epiduralle oldum acisiz 2.oglumu suni sancili uyuşmadan çatır çatır doğurdum bi an öldüm sandim.

1 Beğeni

Ayy evet oyle diyolar her dogum birbirinden farklıymış haklısınız vallahi. Insallah kolay doğum olur bi avazda kucağımıza alıriz :innocent:

Amin bu yolda kimseyi eylemesin inşallah allahim​:palms_up_together:

1 Beğeni