Hala doğuramayanlar

38+3 teyim. Ne nişan var ne su. Baskı ve kasılmam var. Sancı yok. Ne zaman dogacak bu bebisler. Taşımak zor oluyor artık. Bir an önce kollarıma almak istiyorum. Bas gelisli ama gelmek istemiyor sanirim. 11 gün var tahmini dogumuma. Ama gelsin istiyorum. Hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum. Ördek yürüyüşü çömelme ne varsa yapıyorum. Doğumun başladığını nasıl anlayacagım. Anlayamam diye korkuyorum hic sancım yok baski ve kasık ağrısı dışında. @tecrübeli anneler bilgi verir misiniz ? Başına gelen var mı ? Nişan ya da su gelmeden sancınız olmadan dogumun başladığını anlamak mümkün olur mu ? Dört gözle bekledigim bebemden haber yok :upside_down_face::sweat_smile:

1 Beğeni

Ben 39+1 sancıyla hastaneye geldim şuan 1 santim açıklıkla yatış verdiler nişanım geldi sancım azalmaya başladı şuan beklemedeyiz

1 Beğeni

Allah sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip etsin insallah. Ben de bir an önce sancılansam da kucağıma alsam diye bakıyorum. Insallah gönlüne göre sağlıklı bir doğum olur senin ve bebegin icin. Lütfen bizlere de dua et. Dualarım bütün hamislere​:star_struck::innocent:

Dualarımız tüm hamişlere Allah herkes sağsalim kucağına alır

2 Beğeni

2 doğum yapmış biri olarak ikisinde de gece başladı sancilarim ama ilk zaman duzensizdi gun icinde duzene girdi nişan geldi suyum ikisinde de evde gelmedi hatta 2.de ebe patlatti suyu ondan sonra acilmam ilerledi sancim düzene girdi. Tabii herkesin dogum sureci farkli bu 3.nasil olur bilemiyorum :face_with_hand_over_mouth: 36+3 bende :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ne güzel . En azindan tecrübeniz var. Benim ilk dogumum olacak. Korkum yok normal dogum istiyorum tüm benligimle. Haftaya çatı kontrolüm var. Umarım hersey normal dogum icin uygundur. Bilgim olmadığı için ne sanci ne baska bisey hissediyorum. Olursa dogum anlamam diye endiseliyim. Sadece aralıklarla olan kasık ağrısı ve baskı var. Karnımda bebek sertlesiyor. Baska da belirtim yok. Inan her lavaboya gittigimde belirti var mi yok mu diye gözlemekten yorgun düştüm. Ne yapacagim böyle :thinking:

1 Beğeni

Doğum başladığında anlamamaniz mümkün değil o konuda içiniz rahat olsun ben ilk dogumumu tam 38 haftalıkken suyum gelerek hastaneye gittim ikinci doğumumu ise yani bir hafta önce kendi sancım gelerek evde çeke çeke sabaha karşı gidip onbeş dakika içinde doğurdum demem o ki her doğum farklı ve anlaşılmicak gibi değildir ilki suyum gelerek suni sancıyla ikincisi ise kendi sancimla ikisi de çok farklıydı dilerim sizde normal doğumla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada henüz 38+3 sün benim ikincisi 38+5 ile doğdu

2 Beğeni

İçimi rahatlattınız ya teşekkür ederim. Gerçekten ya diyorum bende bi gariplik var. Hicbir belirti iz yok. Bekliyorum bide herhalde o yüzden. Illaki sancı olur yani diyosunuz. Iyi bari. Umarım kendi sancımla gitmek nasip olur. Ablam ve annemde nisan gelmemis sulari dogum esnasında patlatmislar. Onlara cektim sanırım. Ama anlamayacağım diye aklım çıkıyor. O zaman ben egzersizlere devam edeyim açılma olur insallah. Eli kulaginda hissediyorum. Karnim baya düştü. Bacaklarımda resmen alt karnım. Yürürken zorlanıyorum mesela. Ama pek te niyeti yok gibi gelmeye bilemedim vallahi. :grinning: Bisey bilmemek ne kadar zor

:rofl: emin ol bilmemek en güzeli ben ikinciyi 10 yıl aradan sonra yaptım ve 9 ay boyunca o korkuyla yaşadım ama ilkinde bilmeyerek gülerek hastaneye gitmistim. Benimde ikinci doğumu suyum gelmedi kanamam geldi sabaha kadar evde direndim sancım siklasinca gittim sancimin gelcegini hiç ummazdim ilki gibi bekliyodum direk su gelir diye her ikisinde de zaten anliyosun su da gelse kanama da gelse sancı da gelse dediğim gibi anlamaman imkansiz içini rahat tut zaten son günlerin 38 den sonra doğum bekleniyo herkeste zaten duyuyosundur 41 haftaligi bekleyen bile var. evet hamileliğin son günleri biraz can sıkıcı

1 Beğeni

Evet öyle gercekten. Günler aylar yıllar gibi gecmek bilmiyor. Hareket alanım kısıtlı artık pek is te yapamıyorum hemen bel agrim oluyo 15 dk ayakta dursam. O yuzden bir an evvel kucagima alsam diyorum. Kızımla konusuyorum gel artık diye. Belki işe yarar. :smiley: Allah 41 42 haftalık olanlara sabır versin okuyorum elbette okumaz olur muyum. Vallahi zor insallah 39 da gelir 40 ları görmem ne diyim. Allah bi avazda kurtarsın hepimizi. Bir de şey soracagım nişan illaki gelir mi ?

1 Beğeni

Tam 38 olduk bugun ayni şeyleri yaşıyoruz gelecek gibi degil bizimki​:joy:

1 Beğeni

Bilinmemezlik ne kötü. Insallah belirti filan verir de kendi sancimizla gideriz yahu.

Yo Nisan herkeste degisiyo kimisinde gelir kimisinde gelmez ama su ve sancı mutlaka her insanda oluyo ya sancın gelir yada suyun

1 Beğeni

Rabbim yardimciniz olsun :face_holding_back_tears: sancı yoğunlaşıp sıklasinca anlarsınız sadece uzanin ve kendinizi dinleyin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Etrafımda kimsenin suyu gelmemis herkes sanciyla gitmis hastaneye bende merakla bekliyorum nasil bi surec olacak

1 Beğeni

Insallah. Bekliyorum gelsin ikisinden biri

Amin insallah. Hepimize yardım etsin rabbim. İşte o sancıyı beklemek bile güzel ama gelmiyordu​:smiley:

Yaşayıp görecegiz demek ki. Benim annem ve ablamında öyle olmus bende onlara cekmisim. Saldım artık ya ne zaman gelmek istiyosa gelsin kızım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aman bende kaç haftadır 37 de takıldım kaldım ne sancı ne ağrı bide üstüne doktor erken diyor 41 haftaya.kadar yol var diyor e şimdiden 3500 olmuş bebem üç haftaya ne olur bilemem

1 Beğeni

Bide sancı.olsin diye hastane uzak.yaya.gittim geldim banamisin demiyor gercek sanki yıllardır hamileyim

1 Beğeni